TEU (19) SU TRAŽILI 6 NEDELJA, A ONDA JE OTKRIVENO NEŠTO UŽASNO: Pre nestanka objavila je jeziv snimak (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/wright260000

TUGA

TEU (19) SU TRAŽILI 6 NEDELJA, A ONDA JE OTKRIVENO NEŠTO UŽASNO: Pre nestanka objavila je jeziv snimak (VIDEO)

Dobro pogledajte šta se sve desilo

Objavljeno: 19:17h

Potraga za jednom devojkom se završila tragično.

Priča koja će vas zalediti.

Dobro pogledajte šta se sve desilo.

Devojka
foto: Printscreen/TikTok/wright260000

Očajnička potraga za nestalom tinejdžerkom Teom Rajt-Finger završila se tragično, jer je njeno telo pronađeno u zabačenom grmlju šest nedelja nakon što je objavila uznemirujuće TikTok video snimke. Devetnaestogodišnjakinja je nestala nakon što ju je 16. oktobra ostavio prijatelj u blizini Ričmonda, 500 km zapadno od Taunsvila u Kvinslendu.

Usledila je masovna vazdušna i kopnena potraga duga hiljadama kilometara, ali je prekinuta nakon što za devet dana nije pronađen nijedan trag. Prvi trag se pojavio u četvrtak ujutru kada je helikopter pronašao ukradeno plavo vozilo Tojota Prado u kojem je ona poslednji put viđena.

Nekoliko sati kasnije, ekipe za pretragu pronašle su telo žene u gustom grmlju, 600 metara od vozila. Preliminarne informacije sugerišu da smrt Tee Rajt nije sumnjiva.

– Policija je razgovarala sa Teinom porodicom i izražavamo duboko saučešće njenoj porodici i najmilijima. Istražitelji bi želeli da se zahvale lokalnim vlasnicima imovine SES-a i zajednici na njihovoj pomoći i informacijama koje su im pružili tokom potrage – navodi se u saopštenju.

Policija Kvinslenda objavila je dramatične snimke kamere u trenutku kada su detektivi pronašli auto. Na snimku se vidi kako policajci sleću helikopterom i prilaze automobilu. Tojota Prado je prijavljena da je ukradena, dva dana pre nego što je Tea nestala.

Tea je pre nestanka objavila uznemirujući TikTok video sa natpisom: “Ne osećam se dobro, želim da idem kući.” Video je od tada je preplavljen komentarima zabrinutih prijatelja.

(Espreso/Objektiv/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.