HOT VASPITAČICA LARA DOČEKALA TATE U VRELOM MINIĆU: Tu je i SNIMAK, nastao HAOS zbog NJE (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/yourawesometeacher

majko mila

HOT VASPITAČICA LARA DOČEKALA TATE U VRELOM MINIĆU: Tu je i SNIMAK, nastao HAOS zbog NJE (VIDEO)

Dovoljno je da oduče minić i podigla je buru na maksimum

Objavljeno:

Jedna vaspitačica svojim izgledom privlači veliku pažnju.

Muškarcima zastane dah kada vide kako izgleda.

Dovoljno je da oduče minić i podigla je buru na maksimum.

Učiteljica Lara (24) često deli video snimke iz svoje učionice na TikTok-u, a posebno je zainteresovana za ocenu njenih modnih izbora.

Lara privlači veliku pažnju jer sebe predstavlja u vrlo izazovnim izdanjima, a snimcima često daje provokativne nazive koji bodu oči muškarcima. Dovoljno je da se Lara pojavi u miniću i visokim potpeticama i za samo par sati dobije neverovatnih dva miliona pregleda, piše Daily Star.

Ona se u jednom videu našalila da su očevi iz njenog vrtića već primetili njenu stranicu, a često traži da pratioci prokomentarišu njenu odeću.

Istakla je da dve godine nema dečka, kao i da joj se dopadaju samohrani očevi, što je takođe izazvalo ogromnu pažnju muškaraca. Lara definitivno želi da uveća svoju zaradu na OnlyFans platformi, jer je i tamo aktivna. Ipak, kaže da insistira na tome da radi sa decom i da od toga neće odustati.

"Ako ste jedan od mojih saradnika ili roditelj deteta koje vaspitavam, verovatno bi trebalo da se držite podalje od mog profila", poručila je.

Lara inače nije jedina vaspitačica ili učiteljica koja ovako pokušava da zaradi, a mnogi sumnjaju da su ovakvi profili lažni i da nije primereno da se ovako pojavljuju na radnom mestu.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.