BILI U VEZI 3 MESECA, A ONA NIJE IMALA POJMA: Otkrila njegovu TAJNU kada je pogledala FOTOGRAFIJU, da li je MOGUĆE?
Devojka, Foto: Printscreen TikTok/postpartumpsycho

da li je moguće?

BILI U VEZI 3 MESECA, A ONA NIJE IMALA POJMA: Otkrila njegovu TAJNU kada je pogledala FOTOGRAFIJU, da li je MOGUĆE?

Niko ne može da veruje da tako očiglednu stvar nije primetila

Objavljeno:

Jedna devojka je na svom TikTok nalogu objavila da je jednom prilikom bila toliko zaljubljena da nije primetila da njen dečko ima samo jednu nogu.

- Ako ste ikada mislili da niste bili svesni stvari koja je bila očita, dopustite mi da vam ispričam o vremenu kada sam izlazila s dečkom tri meseca pre nego što sam saznala da nema nogu. Upoznali smo se na rodeu kada sam imala 17 godina. Čim sam ga uočila odmah mi se svideo i prišla sam mu. Razmenili smo brojeve i tri nedelje kasnije bili smo zajedno - ispričala je.

Priča kako su se viđali svaki dan, nerazdvojni bili ali dodala je da je bilo nekih tragova da je skrivao nešto. Na primer, celo leto je nosio duge pantalone na događanjima koja su se održavala na otvorenom, šepao je dok je hodao i sprečavao ju je da dolazi na njegove košarkaške utakmice.

Jednog dana, otkrila je njegovu tajnu kada je gledala fotografiju na kojoj su bili njih dvoje zajedno.

- Što sam više gledala u to, više sam mislila da sam prevarena. Odnela sam tu sliku prijateljima i rekla sam: "LJudi, mislim da moj dečko možda ima samo jednu nogu" - dodala je.

Nakon nekog vremena joj je sve priznao, te joj objasnio da im dečju paralizu, na šta mu je ona rekla da je sumnjala već nekoliko nedelja i da je jako čudno od njega što joj to nije rekao. Objasnila je da se njen dečko osećao kao da nije trebao da deli svoje stanje jer ga je upoznala i prišla mu bez da je znala za to, ali se ona osećala "glupo i nesvesno" nakon što je saznala za to tek nekoliko meseci kasnije.

Korisnici Tiktoka ostali su zatečeni snimkom jer im nije bilo jasno kako joj je nešto tako promaklo.

- Ne razumem kako to nisi primetila. U svakom slučaju, smešna i neugodna situacija - napisao je jedan korisnik.

- Sad se osećam bolje nakon što jednom celu noć nisam shvatio da je devojka s kojom sam bio na sastanku imala samo jednu ruku, a grlili smo se i dodirivali - dodao je drugi.

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.