URADILA POPULARNI BJUTI TREND PA SE GRDNO POKAJALA: Samo sam KINULA i sve je propalo - UNAKAŽENA SAM! (VIDEO)
Influenserka, Foto: Printscreen/TikTok/zozo580000

negativno iskustvo

URADILA POPULARNI BJUTI TREND PA SE GRDNO POKAJALA: Samo sam KINULA i sve je propalo - UNAKAŽENA SAM! (VIDEO)

U snimku je pokazala kako joj sad izgleda ta jedna strana lica, a otkrila i koliko je bolelo kada je otišla da joj "srede" problem

Objavljeno:

Jedan od najpopularnijih bjuti tretmana u poslednje vreme - "lisičje oko" ispostavilo se da može da napravi velike probleme. Svoje iskustvo i razočarenje opisala je lepotica sa Novog Zelanda.

Najnoviji bjuti trend za kojim su poludele devojke širom sveta, a koji je praktično stekao slavu na TikToku, naziva se "lisičje oko". Trik je u tome da se podignu i praktično zakose uglovi oka i obrva, a uz pomoć razgradivih niti koje se udenu ispod kože. Efekat koji se dobije su pomalo kose oči, a koje deluju zavodljivije. Rezultati mogu da traju od nekoliko nedelja do godinu dana. Takođe, ovim tretmanom se rešava problem spuštenih obrva i dela čela i opuštenih spoljašnjih uglova oka.

Međutim, u poslednje vreme je svi više devojka koje su se podvrgle ovom tretmanu i gorko zažalile. Jedna od njih je influenserka, lepotica sa Novog Zelanda Zoi Tong, a šta se njoj desilo nakon tretmana, otkrila je u kratkom videu koji je objavila na TikToku.

@zozo580000 all that money & pain to sneeze and they came undone ? #threads #foxeyethreadlift ♬ Shootout - Izzamuzzic & Julien Marchal

Ona je upozorila svoje pratiteljke na ovoj i drugim društvenim mrežama da ni u kom slučaju ne rade tretman "lisičje oko", jer ne samo da je to potpuni gubitak vremena, već i novca. Pride, ne samo da je užasno bolan, već i može da vas upropasti i naruži.

Zoi je otkrila kako joj se nakon što je kinula, sav efekat tretmana poništio i ne samo to - sada je izgledala gore pre nego što je pristala da joj stave niti u slepoočnice. Ispostavilo se da je kijanje učinilo da se nit na jednoj strani lica pokida.

"Ovo vam je znak da ne treba da trošite pare na niti za tretman 'lisičje oči'. Sav taj novac i bol koji sam pretrpela su pali u vodu zbog jednog kijanja."

U snimku je pokazala kako joj sad izgleda ta jedna strana lica, a otkrila i koliko je bolelo kada je otišla da joj "srede" problem.

"Jezivo je bolelo kad su je zatezali (nit). Kao one plastične vezice za kablove, bukvalno se čulo 'škljocanje'".

Njen video je pogledao ogroman broj žena, a iznenađuje koliko njih je imalo slično iskustvo.

"Ja nisam ni kinula, a isto mi se nit pokidala", napisala je jedan korisnica TikToka.

Bilo je i onih koje su joj zahvalile što ih je upozorila, jer su razmišljale o tome da urade "lisičje oči".

"O, bože, baš sam htela da zakažem. Spasila si me!".

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.