KONOBARICA RESTORANA OTKRILA STVARI KOJE NIKAKO NISTE ŽELELI DA ČUJETE: Niste mogli ni da sanjate to (VIDEO)
Devojka, Foto: Printscreen/TikTok/acire_111

strašno

KONOBARICA RESTORANA OTKRILA STVARI KOJE NIKAKO NISTE ŽELELI DA ČUJETE: Niste mogli ni da sanjate to (VIDEO)

– Kao barmen i neko ko radi već 20 godina u restoranima, otkriću vam nekoliko okrutnih tajni – započela je Teresa svoju priču

Objavljeno:

Konobarica, po imenu Erika Teresa, koja je u ugostiteljskom poslu već 20 godina, otkrila je nekoliko tajni i laži kojima se njene kolege služe kako bi gosti bili zadovoljni.

– Kao barmen i neko ko radi već 20 godina u restoranima, otkriću vam nekoliko okrutnih tajni – započela je Teresa svoju priču.

Jedna od prvih laži kojim se konobari koriste tiče se podešavanja temperature u prostoriji. Obično kada neko od gostiju pita da se smanji ili pojača temperatura u kafiću ili restoranu, konobari imaju običaj da kažu kako će sve biti regulisano, ali opet to ne urade. Ako vam konobar u kasnim satima prilikom naručivanja kafe kaže da aparat ne radi, znajte da to nije istina. Obično je opran te ne želi da ga ponovo zaprlja.

– Ukoliko naručite pomfrit, znajte da je skoro svaki zaposleni u kuhinji uzeo najmanje po jedan komad – objasnila je ona. Na njenom radnom mestu ako neka ženska osoba naruči hranu bez glutena, obično za nju važi da je previše umišljena.

Ispod videa koji je ona objavila na društvenoj mreži TikTok, usledili su uglavnom komentari ljudi iz iste branše, a većina se složila da je konobarica apsolutno u pravu, dok je Teresa tvrdila da ona te stvari nikada ne radi, već govori na osnovu viđenog.

„Ja sam šef kuhinje i potvrđujem da je sve što si rekla tačno, pogotovo što se tiče pomfrita“ , rekao je jedan korisnik. Međutim, bilo je i onih koji su tvrdili suprotno: „Radeći kao barmen 10 godina, nikada nisam nešto slično uradio, niti dirao hranu koja je namenjena gostima“, rekao je jedan konobar.

(Espreso/Kurir/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.