JEDNA MAJKA PODELILA GENIJALAN TRIK ZA RIBANJE RERNE: Posle 10 MINUTA biće KAO NOVA, spas za sve DOMAĆICE (VIDEO)
Ribanje rerne, Foto: Printscreen/TikTok/mama_mila_

genijalno

JEDNA MAJKA PODELILA GENIJALAN TRIK ZA RIBANJE RERNE: Posle 10 MINUTA biće KAO NOVA, spas za sve DOMAĆICE (VIDEO)

U videu, ova mama je pokazala kako je koristila trik na sopstvenoj rerni, koja je nakon samo nekoliko minuta ostala sjajno čista

Objavljeno: 13:37h

Kada smo u prazničnoj sezoni uvek se trudimo da odradimo generalno čišćenje kako bismo uživali u čistoj i sređenoj kući dok odmaramo od posla i obaveza. Nešto sa čime se domaćinstva najviše muče, a pogotovu u danima kada se mnogo sprema - jeste zamazana i prljava rerna.

Zahvaljujući jednoj korisnici "TikTok-a" ovo više neće biti tako zahtevan posao. U videu, ova mama je pokazala kako je koristila trik na sopstvenoj rerni, koja je nakon samo nekoliko minuta ostala sjajno čista.

Rerna
foto: Profimedia

Ona je koristila tabletu za pranje sudova koju je potrebno natopiti vodom, pa je takvu trljati sunđerom za pranje sudova po celoj rerni. Ostavite tako 10 minuta, pa onda sve očistite kako biste uklonili zaprljanu penu i videćete neverovatne rezultate.

@mama_mila_ #ad The quickest way to get your oven sparkling ✨ SEND delivers groceries in under 10 mins to save you time! #SendIn10 ♬ Gimme More - Britney Spears

Impresionirani korisnici društvene mreže podelili su svoja razmišljanja, a jedna osoba je napisala: "Upravo sam isprobala trik sa tabletom za mašinu za pranje sudova i to je impresivno! Mnogo bolje od čistača rerne jakog mirisa", a piše FM104.ie.

(Espreso/Telegraf/FM104.ie)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.