KAROLIN, STRUČNJAK ZA ČIŠĆENJE, OTRKILA KAKO DA OČISTITE PROSTORIJE U KUĆI ZA SAMO 5 MINUTA: Vrlo je jednostavno
Karolin, Foto: Printscreen TikTok/neat.caroline

čišćenje

KAROLIN, STRUČNJAK ZA ČIŠĆENJE, OTRKILA KAKO DA OČISTITE PROSTORIJE U KUĆI ZA SAMO 5 MINUTA: Vrlo je jednostavno

"Ovo je jednostavan način da dom odmah izgleda čisto i uredno"

Objavljeno:

Održavanje kuće često je zaista naporno i teško, no ne mora biti. Stručnjakinja za čišćenje, koja na TikToku objavljuje pod imenom @NeatCaroline, pokazala je u svom videu kako u samo pet minuta očisti svoj dnevni boravak, piše The Sun.

Predložila je i da upalite štopericu, kako ne biste čistili duže od pet minuta. Muči vas pitanje kako se rešiti nepotrebnih stvari u domu? Evo odgovora! "Prvo se rešavam svega što tu ne pripada, dakle hrane, odeće, knjiga i punjača", objasnila je, te popravila jastuke na kauču i složila ćebe, a zatim nastavila:

"Ovo je jednostavan način da dom odmah izgleda čisto i uredno." Nakon toga Karolin uzima svoje "DIY" sredstvo za čišćenje u spreju napravljeno od sirćeta i vode, i krpom briše sve površine koje na sebi imaju mrlje i prljavštinu.

- Samo na brzinu prebrišite sve što se vidi. Ništa ne čistim temeljito jer jer je to samo pet minuta - rekla je pa krpom od mikrovlakana obrisala prašinu s televizora, kao i sve 'upadljive i očigledne' mrlje s nameštaja i ogledala, te bacila igračke u kutiju.

TV, Čišćenje, Čišćenje televizora
foto: Profimedia

Za kraj je Karolin na brzinu usisala sobu, te dodala da to uradite samo ako vam ostane vremena, a svoj je video završila s napomenom da je dve sekunde prie isteka vremena gotova sa čišćenjem.

Njeni pratioci odmah su bili impresionirani ovim trikom, a jedan je rekao da "nije mogao doći u bolje vreme."

- Moja novogodišnja odluka je da čistim kuću češće! - napisala je jedna korisnica.

- Ovo je odlično, na isti način se mogu očistiti i druge prostorije - dodao je drugi korisnik.

Pogledajte još saveta i trikova koji će vam pomoći u čišćenju i organizovanju vašeg doma, a koje Karolin deli sas vojim pratiocima na TikToku:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.