OKITILA JE JELKU, A ONDA U NJOJ UGLEDALA DVA OKA: Kada je saznala ČIJA SU, krenula je da VRIŠTI I LOMI PO KUĆI
Jelka, Foto: Printscreen/Tiktok

neviđeno

OKITILA JE JELKU, A ONDA U NJOJ UGLEDALA DVA OKA: Kada je saznala ČIJA SU, krenula je da VRIŠTI I LOMI PO KUĆI

Gledajući drvo odjednom je primetila da se nešto nalazi između kugli i da direktno u nju "gledaju dva crna malena oka"

Objavljeno:

Novogodišnja jelka obavezan je dekor u većini domova pred predstojeće praznike. Ali ono što je doživela Amerikanka Đina koja se na TikToku predstavlja kao gina_premmama izazvalo je pažnju na društvenim mrežama. Naime, kako je ona ispričala u dva video-snimka koja je objavljena na popularnoj društvenoj mreži, umalo joj nisu preseli svi predpraznični dani, ali i sam praznik.

Kako je ispričala Đina, okitila je veštačku jelku koju inače čuva u podrumu sa božićnom dekoracijom i uživala u miru sa svojom porodicom. Gledajući drvo odjednom je primetila da se nešto nalazi između kugli i da direktno u nju "gledaju dva crna malena oka".

- Mislila sam da ludim. Šta može da me gleda između grana. Na kraju sam uzela dršku od metle i pažljivo prišla jelci. Pomerila sam kićanke i ugledala malenog miša kako uplašen sedi na granama i gleda me – otkrila je Đina u jednom od snimaka.

Kako ima dve mačke u kući, odmah je nastala jurnjava i mačke su očas posla isterale miša sa drveta koji je počeo da beži po kući u nadi da će se spasti i negde sakriti. Nesrećna žena je vrisnula, a u njenom domu je nastao opšti haos i lom.

- Moram da naglasim da miš nije povređen. Uspeli smo da ga uhvatimo i bezbedno izbacimo napolje u dvorište zajedno s mojom božićnom jelkom – napisala je Đina uz snimak koji je postao viralan na mrežama i imao je više od tri miliona pregleda.

Usledili su brojni komentari na njenu avanturu sa malenim mišem.

- Da sam bila na tvom mestu ja bih iz straha zapalila i jelku i miša.

- Baš je sladak! Možda je pomislio da je i on božićna dekoracija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.