SA DEKOLTEOM DO PUPKA BEZ BLAMA STALA PRED OCA: On je ZANEMEO od ŠOKA, GLEDAJTE SAMO KAKO SE POJAVILA! (VIDEO)
Devojka u kostimu, Foto: printscreen TikTok/ saoirsebodgeflynn

Od prizora ispod struka skače pritisak

SA DEKOLTEOM DO PUPKA BEZ BLAMA STALA PRED OCA: On je ZANEMEO od ŠOKA, GLEDAJTE SAMO KAKO SE POJAVILA! (VIDEO)

Devojka je iznervirala korisnike društvenih mreža kada je snimila reakciju svog oca na njen, blago rečeno, provokativni kostim

Objavljeno:

Mlade devojke neretko biraju da se obuku u neke s*ksipilnije kombinacije tog dana, ali čini se da je jedna od njih baš preterala.

Naime, ona je izabra larvenu, usku, lateks haljinu, koja više otkriva nego što pokriva. Duboki dekolte otkrio je bujno poprsje, a šlic koji je tik uz međunožje, stvara sumnju da devojka nije obukla ni gaćice.

Uz celu kombinaciju stavila je rogove koji su simbol “đavola” i lateks crvene čizme preko kolena. Kao da sam stajling, koji bi odgovarao nekoj glumici iz filmova za odrasle, nije bio dovoljan, ona je dodatno iznervirala sve jer je takva izašla pred oca i snimila reakciju, a malo je reći da je ostao zatečen – nije izustio ni reč.

Sigurno je reći da ne odobrava – napisala je devojka iz Dablina u videu koji je preko noći postao viralan, a koji je pogledalo skoro 2 miliona ljudi.

Nakon što je došao sa posla, ćerka mu je prišla i pitala ga šta misli o njenom stajlingu. Nije izneo nikakvo mišljenje – pogledao je, otišao i rekao “Neću ni da komentarišem”.

@saoirsebodgeflynn

Safe to say he doesn’t approve?

♬ T E E N TIT A N S - rin tin

Devojka mu je ponovo prišla, smejući se, a potom ga uitala: “Zar ti se ne sviđa?”, na šta je otac, vidno neraspoložen zbog ćerkinog odabira, odgovorio “Samo zato što si mi ćerka, kažem da je dobro”. Snimak je izazvao burne reakcije kod korisnika.

“Nepoštovanje koje imaš prema svom tati je neverovatno”, “Ja ovo nikad ne bih obukla pred ocem”, “Moj tata bi se vratio iz mrtvih da me ubije”, “Istraumiran je, šokiran”, “Žao mi ovog čoveka”, “Ovo je najveća noćna mora svakog oca”, “Sramota bre!”, glasili su samo neki od komentara.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.