RODITELJI IZNENAĐENI KAKO IM DETE IZGLEDA: Oboje imaju crnu kosu i oči, a dete NE LIČI NI NA JEDNO OD NJIH
Roditelji, Foto: Printscreen TikTok/ebony_andthreeboysx

au

RODITELJI IZNENAĐENI KAKO IM DETE IZGLEDA: Oboje imaju crnu kosu i oči, a dete NE LIČI NI NA JEDNO OD NJIH

Malo roditelja vodi se mišlju da dete može ličiti na tetku, ujaka ili strica, kao i da gene može da vuče od nekih daljih predaka

Objavljeno:

Na koga beba liči, osnovna je tema gotovo od prvog trenutka kada novorođenče dođe na ovaj svet. Očekivano je da ukoliko su i mama i tata tamnokosi i dete bude takvo, a ako u porodici postoji neko s plavim očima roditelji se potajno nadaju da će baš njihov njihovo voljeno biće to nasledeiti.

Malo roditelja vodi se mišlju da dete može ličiti na tetku, ujaka ili strica, kao i da gene može da vuče od nekih daljih predaka. Ipak, ono za šta roditelji generalno nisu pripremljeni jeste da se dete kroz odrastanje može menjati, i to kako njegova kosa i oči, tako čitav lik. Iako nekima to možda i teško pada, po sredi je biologija i ono kako je sve namestila priroda.

Eboni Kraford i njen suprug su nakon dva dečaka postali roditelji još jednog i očekivali su da će baš poput svih ostalih članova porodice i on imati crnu kosu i tamne oči. Dečak se kao takav i rodio, međutim, kako je vreme odmicalo postali su zbunjeni jer je dete drastično menjalo izgled.

Pomalo zbunjena mama je tako podelila snimak preslatkog mališana, koji je sada dvogodišnjak, i koji umesto crne kose i tamnih očiju ima potpuno plavu kovrdžavu kosicu i krupne plave oči. Svojom nežnom lepotom nalikuje devojčici, pa mnogi korisnici TikToka ne mogu da veruju da je u pitanju ista beba.

- Pomislila sam da je devojčica dok se nije čulo "zdravo" -

- Genetika je čudo! Koliko daleko unazad moraš ići da bi pronašao plavu kosu u porodici? -

- Neverovatno kako su joj oči prešle u plavu boju -

- Pokažite nam sliku poštara -

- Možda nije tvoje - šalili su se korisnici mreže.

Iako je većina bila iznenađena takvim fenomenom, drugi su naveli svoje primere da su i oni sami prošli kroz takav proces ili njihovo dete.

Inače, Eboni je sa svojim pratiocima podelila i ne tako lepe vesti u vezi sa svojim detetom, nakon što su ona i njen suprug primetili više puta kako mališan otežano diše. Posle nekoliko hospitalizacija i zaključaka lekara da dečak "samo ima virus", ustanovljeno je da boluje od retkog WPW sindroma koji u nekim slučajevima prati ekstremno ubrzani rad srca.

Dete sada svakodnevno uzima terapiju i izrasta u prelepog i srećnog dečaka koji je na TikToku prava senzacija jer mnogi zbog njegovog lika i načina na koji ga majka oblači misle da je devojčica.

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.