RAZJAREN PAS SE ZALETEO NA MALIŠANA: Drugi ga oborio na zemlju i UČINIO OVO, ko bi rekao
Psi, Foto: Printscreen TikTok

au

RAZJAREN PAS SE ZALETEO NA MALIŠANA: Drugi ga oborio na zemlju i UČINIO OVO, ko bi rekao

Zastrašujući incident se dogodio u Južnoj Floridi a sve su zabeležile sigurnosne kamere. O reakciji psa svi govore

Objavljeno:

Mešanac ovčara po imenu Tank postao je heroj porodice u kojoj živi kao kućni ljubimac. On je u herojskom činu spasao svog malog vlasnika od napada razjarenog komšijskog psa.

Zastrašujući incident dogodio se u u Južnoj Floridi, a sve su snimile sigurnosne kamere na kući, pa je vlasnik psa i otac dečaka snimak postavio na društvene mreže. Vrlo brzo ovaj video postao je viralan i pregledan je više od 20 miliona puta.

Telom zaštitio dete

Sve je počelo bezaleno igrom šestogodišnjeg dečaka sa Tankom koji je u porodicu došao kao štene, a kupili su ga za 300 dolara preko Fejsbuka. Oni su se igrali na travnjaku ispred svoje kuće kad se iznenada pojavio pobesneli komšijski pas koji je pobegao iz svog dvorišta i odmah je nasrnuo na dečaka.

U tom trenutku Tank je herojski skočio u zaštitu svog malog vlasnika. Oborio ga je na zemlju kako bi ga zaštitio svojim telom i bez oklevanja jurnuo na komšijskog psa.

Na snimku koji je otac dečaka postavio na Tik Toku vidi se Tank koji kidisao na komšijskog psa ne dozvoljavajući mu ni da priđe dečaku. Sve je videla dečakova majka koja je istrčala iz kuće i kojoj je uplakani dečak potrčao u naručje dok je komšija pokušao da razdvoji zavađene pse i svog vrati kući.

Kako je objasnila dečakova majka, njihov ljubimac nije izdresiran niti obučen već je instiktivno skočio da zaštiti svog malog gospodara.

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.