BILA JE ČASNA SESTRA, PA SE OKRENULA OVOM POSLU: Preko NOĆI je PROMENILA životni POZIV zbog 1 STVARI (VIDEO)
Devojka, Foto: Printscreen/TikTok/yudypineda6

šok

BILA JE ČASNA SESTRA, PA SE OKRENULA OVOM POSLU: Preko NOĆI je PROMENILA životni POZIV zbog 1 STVARI (VIDEO)

Drugarica ju je uputila u svet veb-kamera i snimanja erotskog sadržaja, a prednosti novog posla bile su previše dobre kako bi ih odbila, posebno zbog novca i slave

Objavljeno: 21:20h

Kolumbijka Džudi Pineda odlučila je da se priključi manastiru kada je imala samo 10 godina, pa je tako narednih osam godina provela u praktikovanju religioznih aktivnosti, posvećena veri i bogu.

Na taj način je, međutim, živela sve dok nije otkrila potpuno drugačiji svet, svet sekualnosti i lake zarade. Drugarica ju je uputila u svet veb-kamera i snimanja erotskog sadržaja, a prednosti novog posla bile su previše dobre kako bi ih odbila, posebno zbog novca i slave.

Tako je Džudi odlučila da napusti poziv kom je dotad težila i okrene se poslu u erotskoj industriji. Sada je već ustalila svoje ime u industriji postavljajući nage fotografije i erotske snimke na platformi OnlyFans. Tu se, pak, nije zaustavila. Svoje provokativne sadržaje objavljuje i za druge erotske sajtove.

Uprkos svemu, danas, kao tridesetjednogodišnjakinja, i dalje ne odustaje od vere koja ju je vodila polovinu života.

- Bog je uvek sa mnom. Osećam se savršeno zbog toga, iako je sveštenik u manastiru pokušao da me ubedi da ostavim svoj novi posao - otkrila je Džudi, a prenosi španska Marka.

Ta atraktivna lepotica stekla je veliku popularnost u svom novom poslu, a njeni snimci broje i po nekoliko miliona pregleda. Očigledno je talentovana za rad u industriji za odrasle. Čini se da kao da je ideja oduvek bila negde potisnuta u njoj, samo nije znala da je ispolji.

Međutim, bivša kaluđerica Džudi tvrdi da u njenom poslu nema ništa nemoralno, niti da radi išta zbog čega bi se stidela.

Zanimljivo je i njeno objašnjenje zbog čega je zapravo uopšte poželela da bude deo manastirskog načina života.

- Zaljubila sam se u poziv monahinja koje su me podučavale i zbog toga sam odlučila da im se pridružim, želela sam da budem kao one jer su mi delovale bezgrešno i čisto - govorila je Džudi u intervjuu sa novinarom Amarantom Hankom.

Ta Kolumbijka je, inače, aktivna i na društvenim mrežama gde objavljuje zavodljive fotografije i snimke.

(Espreso/Marka)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.