DOPUSTIO JE DEVOJCI DA URADI OVO SA DRUGIM MUŠKARCEM ZA 250 EVRA: Da li je moguće da je DOŠLO do TOGA? (VIDEO)
Par, Foto: Printscreen/TikTok/ ediiciitho

hit

DOPUSTIO JE DEVOJCI DA URADI OVO SA DRUGIM MUŠKARCEM ZA 250 EVRA: Da li je moguće da je DOŠLO do TOGA? (VIDEO)

Radila je kao sekretarica u jednoj kompaniji, a ovaj izazov stigao je i od njenog nadređenog

Objavljeno: 21:02h

Izgleda da svaki izazov ima svoju cenu. I sami znate koliko su danas popularni takozvani “čelendži” na internetu, a u jednom od njih učestovao je ljubavni par. Jedan mladić odličio je da pristane na to da se njegova devojka poljubi sa drugim pred kamerama i to za 250 evra!

Verovali ili ne, ovaj snimak obišao je svet. Postao je viralan, pregledalo ga je više od 70 miliona ljudi, a sve zbog ishoda koji je usledio. Iako je pristao na ovo, mladiću se nimalo nije dopao trenutak u kom je shvatio da gleda kako usne njegove devojke dodiruju tuđe. Da stvar bude zanimljivija, on nije samo pristao na izazov, već je i svoju devojku nagovarao da urade to. Naravno, usledio je raskid.

1 / 5 Foto: Profimedia

“Iznenadila sam se kada je prihvatio novac. Uostalom, videli ste izraz mog lica na početku. On je tu imao poslednju reč”, rekla je Alehandra i otkrila da nije ostala samo bez dečka kojeg je u sekundi obuzela ljubomora. Zbog ovog snimka je, kako kaže, ostala bez posla.

Ljubav
foto: Profimedia

Radila je kao sekretarica u jednoj kompaniji, a ovaj izazov stigao je i od njenog nadređenog. Mediji su preneli da je njen šef rekao da je ovim snimkom ugrozila imidž kompanije, ali brojni korisnici istakli su da ne brinu za nju i da se nadaju da će što pre naći novi posao.

Pogledajte kako je to izgledalo:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.