ISKUSNI FOTOGRAF TVRDI DA OVA TRI DETALJA UKAZUJU NA PROPAST BRAKA: Dobro se zagledajte (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/ danielleondemand

poslušajte

ISKUSNI FOTOGRAF TVRDI DA OVA TRI DETALJA UKAZUJU NA PROPAST BRAKA: Dobro se zagledajte (VIDEO)

Prema njegovim rečima, prvi znak da par teško da će izdržati jeste ako neko od supružnika napravi više od tri fotografije bez partnera

Objavljeno:

Američka TikToker Šajla Herington otkrila je tri stvari koje navodno ukazuju na to da je brak osuđen na razvod već na dan venčanja.

Tri detalja koji ukazuju da je brak u opasnosti od prvog dana otkrio joj je iskusni fotograf vjenčanja s kojim je radila, a koji ih je primijetio tokom svog dugogodišnjeg iskustva, piše Večernji.hr.

Prema njegovim rečima, prvi znak da par teško da će izdržati jeste ako neko od supružnika napravi više od tri fotografije bez partnera.

- Ovo mi je nekako logično. Malo je sumnjivo izbaciti partnere sa više od tri fotografije samo da biste dobili još nekoliko sa mamom i tatom - komentariše TikToker.

- Drugi pokazatelj su deveruše ili prijatelji mladoženja koji izbegavaju da pričaju o svom supružniku kada se spremaju, nazdravljaju ili bilo šta drugo - što ukazuje, objašnjava fotograf, da im se ne sviđa supružnik.

Treći pokazatelj da brak neće trajati je kada par provodi više vremena sa porodicom i prijateljima nego jedno sa drugim tokom dana

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.