OBUKLA JE KOSTIM ZA NOĆ VEŠTICA KOJI BODE OČI: Kada vidite kako joj STOJI neće vam BITI DOBRO, HIT (VIDEO)
Devojka, Foto: Printscreen/TikTok/piablossom_x

majko moja

OBUKLA JE KOSTIM ZA NOĆ VEŠTICA KOJI BODE OČI: Kada vidite kako joj STOJI neće vam BITI DOBRO, HIT (VIDEO)

Naime, odlučila se za krvavi kostim Plejboj zečice, a na Tik Toku je podelila snimak na kome je pokazala kako izgleda njen kostim, ali i ispričala šta joj je rekao njen sada bivši dečko

Objavljeno: 11:01h

Za žurku povodom Noći veštica izabrala je kostim krvave Plejboj zečice, koji se sastojao od crnog trikoa, hulahopki, potpetica i crnih zečijih ušiji.

Noć veštica je izgleda jedino doba godine kada svako može da se oblači kako god želi bez straha od osude. Ali to nije bio slučaj sa Piom Blosom, koju je ostavio njen dečko nakon što joj je rekao da misli da je njen kostim za Noć veštica jednostavno „previše neprikladan“, prenosi Mirror.

1 / 5 Foto: Aleksa Petrović

- Kao što vidite, bila sam Plejboj zečica i nosila sam samo hulahopke koje su bile prilično tamne, iako su pozadi bile malo providne. I moj novi dečko je tražio da dođe na tu žurku, iako sam izlazila sa dve prijateljice koje nisu pozvale svoje momke. Ignorisala sam to jer nisam želela da se tučem te večeri, ali sam onda postavila sliku na svoj Instagram stori i on je napisao: "Nećeš da izađeš u tome, zar ne? Cela guza ti se vidi!" - rekla je Pia. Posle joj je rekao da je kostim veoma neprikladan, i da od drugarice, kod koje se sprema, uzme normalne pantalone. Ona se naljutila i rekla mu da ne planira da uništi svoj kostim.

- Onda je odustao i otišli ​​smo na žurku. Tamo sam upoznala momka koji je bio obučen kao veliko jaje i on me je pitao da li želim da obučem u kostime za šalu, na šta sam pristala. Obukla sam kostim i mislila da će se momku dopasti jer sada ništa više nije bilo "neprikladno", ali sam pogrešila. Video je moje slike i zvao hiljadu puta – nastavila je ona. Pitao ju je čiji je kostim, a onda ju je optužio da spava sa tim dečkom i ustanovio da joj je zato dao svoj kostim. Onda se naljutila i počeli su da se svađaju, a on joj je rekao da je napušta. Samo mu je spustila slušalicu i više ga nije videla.

Noć veštica, Bundeva
foto: Aleksa Petrović

- Kasnije je svima pričao da me je napustio jer sam spavala sa drugim, iako se to nikada nije dogodilo. Iskreno, drago mi je da je tako ispalo jer ta veza zaista nije imala budućnost – zaključila je Pia.

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.