"JA SAM BIO SA NJOM": Uzeo MIKROFON i pred SVIMA sve je OTKRIO JAVNO, SKANDAL (VIDEO)
Čovek, Foto: Printscreen/TikTok/ joshandpres

ŠOK

"JA SAM BIO SA NJOM": Uzeo MIKROFON i pred SVIMA sve je OTKRIO JAVNO, SKANDAL (VIDEO)

Ovo može biti dovoljno dobar razlog da izbaciš kuma sa svadbe, ali realnost u ovom slučaju svakako potvrđuje da nikada nije tako crno-belo kao što izgleda

Objavljeno: 16:13h

Kada dođemo do venčanja obično izaberemo najbolje prijatelje da nam budu kumovi, a jedan par doživeo je šok kada je njihov prijatelj usred govora izjavio sam “Ja sam bio sa njom”.

Ovo može biti dovoljno dobar razlog da izbaciš kuma sa svadbe, ali realnost u ovom slučaju svakako potvrđuje da nikada nije tako crno-belo kao što izgleda.

1 / 2 Foto: Profimedia

– Primetio sam tu posebnu povezanost koju su imali. Smejali su se svemu zajedno i gledali su se na poseban način. Verovatno ste odmah pomislili kako je to stvarno romantično, ali jedini problem je taj što sam ja u to vreme bio u vezi sa Rejčel. Ja sam prvi bio sa njom – rekao je kum, a na snimku se vidi reakcija mladenca koji se smeju i nazdravljaju.

@joshandpres The loudest laughs of the night happened during this speech! Lol #weddingtiktok #bestmanspeech #bestman #weddingmoments ♬ original sound - Josh and Pres

Ono što je mnoge kupilo jeste činjenica da je evidentno da među njima ne postoji ljutnja, zameranje ili netrpeljivost. U drugom snimku, kum objašnjava da se nikada nije ljutio zbog toga, već naprotiv. Bodrio je njihovu vezu, ističući da su bili zajedno pre deset godina, dok su išli u srednju školu.

Zbog ovog govora, kum je postao popularan preko noći. Dobio je mnoštvo komplimenata, naročito od strane žena. “Kakav genijalan govor”, “Ovo je pravi muškarac. Shvatio je da nije pravi za nju, a i dalje želi da bude srećna i sada su svi prijatelji”, “Sjajno, ovako se to radi”, “Meni deluje kao da je i dalje voli”, glasili su komentari.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.