SNIMAK DEVOJKE IZ PROVODA RAZBESNEO CEO SVET: Kada su videli ŠTA RADI DEČKU nisu mogli da se STANU sa KOMENTARIMA
Devojka, Foto: Printscreen/TikTok/camirangel19

BEZOBRAZLUK

SNIMAK DEVOJKE IZ PROVODA RAZBESNEO CEO SVET: Kada su videli ŠTA RADI DEČKU nisu mogli da se STANU sa KOMENTARIMA

Naime, kada je upitao svoju dragu gde je i zašto mu se ne javlja, dotična je bez imalo griže savesti odvratila da je ostala u krevetu jer se nije osećala dobro

Objavljeno: 22:23h

Korisnica TikToka Kamila Rangel snimila je pre neki dan devojku kako besramno laže svog dečka, pa se sada hiljade korisnika spomenute platforme nada kako će video doći do njega i da će dobro razmisliti o tome želi li da nastavi tu vezu.

Naime, kada je upitao svoju dragu gde je i zašto mu se ne javlja, dotična je bez imalo griže savesti odvratila da je ostala u krevetu jer se nije osećala dobro.

– Ljubavi moja, zaspala sam jer mi je bilo loše. Oprosti, pao mi je pritisak – napisala je, između ostalog, devojka koja je u tim trenucima uživala na koncertu Luisa R. Konrikeza u Gvadalahari.

Kamila je u komentarima napisala da poseduje još jedan snimak, da se na njemu vidi ko je to mladoj dami pravio društvo, ali je odlučila da je zasad ne objavi.

Inače, njen video je od nedelje naovamo skupio već 22 miliona pregleda, a kao što smo već spomenuli, hiljade ljudi u komentarima je poželelo da njen partner što pre vidi dokazni materijal.

– Upravo zbog ovakvih stvari sam izgubio veru u ljubav – napisao je jedan mladić u komentarima.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.