SRBI SU ČITAV ŽIVOT POGREŠNO SIPALI MLEKO: Gromoglasno ćete se SMEJATI sebi kada vidite KAKO JE PRAVILNO (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tiktok

neverovatno

SRBI SU ČITAV ŽIVOT POGREŠNO SIPALI MLEKO: Gromoglasno ćete se SMEJATI sebi kada vidite KAKO JE PRAVILNO (VIDEO)

Većina korisnika u komentarima je priznala da nisu čuli za taj trik i iznenadili su se kada su videli kako funkcioniše

Objavljeno:

Dogodi li vam se ikada da kada otvorite mleko u tetrapaku i točite ga, ono umesto da samo lepo curi u šolju ili čašu, kapa na sve strane? Jeste li znali da postoji mogućnost da ste ga krivo sipali?

Naime, jedan tiktoker podelio je video u kojemu je pokazao koji je ispravan način, a prema komentarima gledaoca videa, činilo se da je mnogima to bila novost, piše The Sun.

Mleko, a i sokovi u kartonskim pakiranjima, najčešće otvor imaju bliže jednom kraju nego drugom. Sipate li ih na način da je otvor dole, bliže čaši, vazduh ne može ulaziti u tetrapak i zbog toga će se tečnost prosipati nejednako.

Malo zastane, pa onda odjednom jače pljusne van. Okrenite ga tako da je otvor na gornjoj strani i tečnost će glatko teći direktno u čašu ili šolju.

Korisnik Mark Brown u videu je demonstrirao ispravan način sipanja mleka, a zatim rekao da se i sam iznenadio kada je vidio koliko glatko mleko teče, bez ikakvih prskanja van čaše.

Većina korisnika u komentarima je priznala da nisu čuli za taj trik i iznenadili su se kada su videli kako funkcioniše .

- Čini mi se kao da sam to trebao znati sam od sebe - napisao je jedan korisnik.

- Svašta naučim na ovoj društvenoj mreži - dodao je drugi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.