POZVALI JE DA PEVA NA SVADBI, A ONDA JE MLADOŽENJI URADILA OVO: Aleksandra nije mogla da se suzdrži (VIDEO)
Svadba, Foto: Printscreen/TikTok/alexandra_starr

majko mila

POZVALI JE DA PEVA NA SVADBI, A ONDA JE MLADOŽENJI URADILA OVO: Aleksandra nije mogla da se suzdrži (VIDEO)

Aleksandra je skrivala lice prvi deo večeri, ali kad je par izašao na podijum za svoj prvi zajednički ples, počela je da peva kantri hit - koji govori o osveti nevernom bivšem - okrećući se prema gostima kako bi svi vidjeli njeno lice

Objavljeno:

Aleksandra Star, ambiciozna kantautorka iz Kalifornije, doživela je šok kada su je pozvali da nastupi na venčanju svog bivšeg dečka s devojkom s kojom ju je prevario pre godinu dana.

Muzičarka, koja je rekla da je hodala s neimenovanim muškarcem više od pet godina pre nego što je prošle jeseni saznala da ju je prevario, objasnila je da radi kao "cover pevačica", što znači da često uskače umesto onih koji ne mogu nastupiti na lokalnim događanjima.

1 / 5 Foto: Profimedia

Pa kad ju je šef benda koji je njen bivši angažovao za svoje venčanje nazvao i zamolio da zauzme mesto njihove pevačice, osetila je da je to "znak" i shvatila to kao savršenu priliku za osvetu.

Njena bivša ljubav doživela je veliki šok kada je počela da peva pesmu "Before He Cheats" od Keri Andervud. Tada ga je još polila vodom pre nego je izjurila s venčanja u dramatičnom trenutku koji je snimljen i podeljen na TikToku.

Aleksandra je skrivala lice prvi deo večeri, ali kad je par izašao na podijum za svoj prvi zajednički ples, počela je da peva kantri hit - koji govori o osveti nevernom bivšem - okrećući se prema gostima kako bi svi vidjeli njeno lice.

Činilo se da je mladencima izrazito neugodno kad su shvatili ko im to peva na venčanju, za vreme čega je prijatelj od mladoženje pokušao da otera Aleksandru s venčanja.

Objavila je isečak šokantnog trenutka u aplikaciji za video streaming prošlog meseca, gde je brzo postao viralan - prikupivši više od devet miliona pregleda u nekoliko dana i ostavivši mnoge ljude u šoku.

Na snimci se par - čija imena nisu otkrivena - mogao videti kako romantično pleše dok su njihovi gosti posmatrali.

Prvo je Aleksandra, koja ima vlastitu pesmu "YFU" na Spotifyju i Apple Musicu, skrivala svoj identitet dok je izvodila pesmu "All of Me" od Džona Ledženda. Zatim je prešla na Kerinu pesmu koja je bila veliki hit 2005. godine, okrećući se prema mladencima i gostima tako da je svi vide.

- Trenutno, on verovatno sporo pleše s plavokosom skitnicom, a ona verovatno postaje živahna. A on ne zna... - pevala je.

U videu se vidi kako plavokosa mlada izgleda zbunjeno i uzrujano te gleda oko sebe prema prijateljima i porodici, dok je prijateljica pokušavala da je utešiti.

Mladoženja se takođe činio zapanjen i nesiguran kako da se nosi sa situacijom. Muškarac je tada prišao Aleksandri i pokušao je otpratiti s pozornice, pre nego što mu je ona zgrabila piće iz ruke i prolila ga mladoženji u lice, a potom ga je gurnula unatrag i otišla s pozornice.

Pre samog venčanja Aleksandra je snimila video u kojem je ispričala: "Gledajte, znam da bih verovatno trebalo da budem veća osoba i da odem, ali ne želim više biti dobra devojka."

- Bili smo zajedno pet i po godina i živeli zajedno, a oženio se "drugom ženom" nakon samo godinu dana veze - dodala je.

Aleksandrin postupak pokrenuo je veliku raspravu na internetu - neki su je kritikovali da je paru upropastila veliki dan, dok su je drugi branili nazivajući to što se dogodilo "prilikom koja se pruža jednom u životu", piše Daily Mail.

- Ovo je tako podlo. Jadna njegova žena - napisao je jedan gledalac, dok je drugi komentarisao: 'ovo je ispod svakog nivoa.'

- Svi joj govore da bude veća osoba... Ovo je prilika koja se pruža jednom u životu - branio ju je jedan gledalac dodajući da su joj se 'zvezde složile za ovo.'

Jedan komentator je napisao da je to 'osveta za sve devojke koje nikada nisu dobile osvetu koju su zaslužile.'

- Ovo je tako mračno... Ali neobično zadovoljavajuće. To je za mene opravdanje - pisalo je u drugom komentaru.

Drugi su je pak optuživali da je video lažan kako bi privukla ljude i promovisala svoju muziku.

- Ovo izgleda tako namešteno - napisala je jedna osoba, dok se druga složila: 'Ovo jednostavno ne izgledalo stvarno.'

- Ovo je definitivno samo jedna velika reklama za promociju njene pesme - teoretizirao je neko drugi.

- Najbolja marketinška strategija ikada - napisao je još jedan gledalac videa.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.