ŽENE TRAŽE DA IH OVI POLICAJCI UHAPSE: Kada čujete RAZLOG, sve će vam biti jasnije (VIDEO)
Policija, Foto: Printscreen

PREZGODNI

ŽENE TRAŽE DA IH OVI POLICAJCI UHAPSE: Kada čujete RAZLOG, sve će vam biti jasnije (VIDEO)

Da li biste pobegli od ove policije i zašto ne?

Objavljeno:

Policija ima odogovoran i za mnoge vrlo zastrašujući posao, naročito kada su žene u pitanju. Niko ni u najluđim snovima ne želi da ih ona uhapsi jer u tom slučaju znači da su nešto "debelo" zabrljali.

Međutim, izgleda da policija ne ostavlja uvek tako strašan utisak na druge i da bi u ovom slučaju žene želele da ih ona uhapsi i da budu u njihovom društvu, barem privremeno.

Verovatno je mnogima čudna ova konstatacija ali žene su postale lude za policajcima, barem onim iz Madrida, ako je sudeći po snimcima koji ovih dana kruže internetom. Naime, madridska policija postala popularna širom sveta zbog objavljenih snimaka na TikToku i žene su potpuno odlepile za njima.

Nekoliko zgodnih frajera u policijskoj uniformi je snimljeno dok patrolira ulicama Madrida. Svi su muškarci jednako zgodni i dobro izgledaju pa su pivukli pažnju javnosti i na Tik Tok mreži. A i žene i muškarci stalno dele snimke na kojima su oni kako patroliraju različitim delovima grada. Ovim prizorom su najviše oduševljene žene i ne kriju uzbuđenje što ih vide i što javni red i mir pod kontrolom drže ovakvi momci.

- Odakle uzimaju ove policajce, iz koje modne agencije? - napisala je jedna korisnica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.