ISTETOVIRALA SE, A ONDA JE 24 SATA KASNIJE IZ NJE NEŠTO POČELO DA IZLAZI! Uopšte nije ličilo na ruku (VIDEO)
Foto: Printscreen

šok

ISTETOVIRALA SE, A ONDA JE 24 SATA KASNIJE IZ NJE NEŠTO POČELO DA IZLAZI! Uopšte nije ličilo na ruku (VIDEO)

Lija Džons iz Britanije podelila je nesvakidašnje iskustvo sa svojim pratiocima na TikToku, ali je uskoro postala jedna od glavnih vesti na mnogim portalima

Objavljeno:

Mlada Britanka Lija Džons prošla je pakao zbog tetovaže koju je uradila na ruci, a svoje iskustvo podelila je na svom nalogu na TikToku. Kako je otkrila, nije ni sanjala da tako nešto može da joj se dogodi, budući da je išla u proveren salon i verovala da je u sigurnim rukama.

Sve je počelo kad je poželela da svoju ruku ukrasi prvom velikom tetovažom. Odabrala je motiv cveća, ne sluteći da će joj tetoviranje napraviti pakao od života. Već sutradan dobila je jaku alergijsku reakciju na mastilo, ruka joj je pocrvenela i otekla, a tetovaža se pretvorila u otvorenu ranu. Preplašena Lija je odmah pozvala lekara i poslala mu fotografije svoje ruke koja je izgledala grozno, piše britanski San.

Otečena ruka i bol

Uplašena Tiktokerka na kraju je i otišla kod lekara koji se šokirao prizorom. Mesta u koja je u njenu kožu ubačeno mastilo bila ukrasi su otečena i crvena, iscrtane linije pretvorile su se u rane, a podlaktica joj je bila gotovo dvostruko veća od normalnog.

- Mesto tetovaže bilo je otečeno i crveno, a iz same tetovaže počela je da curi nekakva tečnost. Crvenilo se nezaustavljivo širilo po celoj ruci koja je bila toliko otekla da nisam mogla da je savijem u laktu. Jako je bolelo, do te mere da ništa nisam mogla da uzmem ili nosim u toj ruci - podelila je svoje iskustvo Lija.

Kako bi zaustavio upalu i sprečio dodatne komplikacije, lekar joj je prepisao jake antibiotike, što je brzo dalo rezultate. Međutim, na mestu tetovaže počele su da joj se pojavljuju kraste koje su se ljuštile.

- Nisam sigurna da bih mogla više da se nosim sa ovakvim bolom zbog tetovaža - priznala je očajna devojka.

Privukla pažnju medija

Njena ispovest na TikToku izazvala je veliku pažnju ne samo njenih pratilaca, već i drugih korisnika te mreže koji su podelili slična iskustva.

- Ovo se i meni dogodilo posle tetoviranja. Ispostavilo se da sam alergičan na mastilo. Moja noga je bukvalno odbijala da ga prihvati i izgledala je baš kao tvoja ruka, sva natečena i u krastama - napisao je jedan od pratilaca.

- To može biti samo alergijska reakcija na mastilo. Inače, tetovaža ti je baš lepo ispala - dodao je drugi.

- Nisam baš stručnjak za tetoviranje, ali čini mi se da to ne bi trebalo tako da izgleda. Da sam na tvom mestu ja bih hitno opet otišao kod lekara, možda i u bolnicu ako treba - dodao je treći.

Njena ispovest privukla je pažnju i medija, pa je njenu priču preneo britanski San što se Liji nije baš dopalo.

Kako je objasnila u kasnijem postu, nije očekivala da će završiti na portalima.

- Nije mi bila namera da se na taj način eksponiram - naglasila je ona-

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.