ŠOK VIDEO SE MUNJEVITO ŠIRI MREŽAMA: Ono što se desilo BUDUĆOJ MLADOJ pred svima je BRUKA
Ljudi, Foto: Printscreen/TikTok/sadielizz

HIT

ŠOK VIDEO SE MUNJEVITO ŠIRI MREŽAMA: Ono što se desilo BUDUĆOJ MLADOJ pred svima je BRUKA

Fotografije su izgledale vrlo uverljivo i besprekorno, a mnogi korisnici tvrdili su da ne bi sami uočili ništa neobično ili drugačije, da par sam nije rekao o čemu je reč

Objavljeno: 20:57h

Nema boljeg načina za proslavu veridbe para nego zabežiti trenutak fotografijama kako biste imali uspomenu za celi život. Stoga bi bilo vrlo nezgodno da se dogodi da prsten ne pristaje vašem prstu.

No, to se dogodilo mladoj ženi nakon koja je za veme veridbe, otkrila da joj verenički prsten ne pristaje. Srećom, buduća mlada bila je i u društvu svoje najbolje prijateljice, koja je odmah uskočila u pomoć, piše Mirror.

U videu na TikToku, koji je do danas premašio već neverovatnih 11,3 miliona pregleda, par je opisao kako je njena najbolja prijateljica spasila njihovu vereničku fotografiju. Na snimci je prikazano kako sjajna prijateljica, koja je stajala izvan okvira slike, umjsto verene devojke drži ruku napred, a na njoj je bio dijamantni, zaručnički prsten. Fotografije su izgledale vrlo uverljivo i besprekorno, a mnogi korisnici tvrdili su da ne bi sami uočili ništa neobično ili drugačije, da par sam nije rekao o čemu je reč.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.