KUPILA POLOVNU TORBU ZA SITNE PARE, PA UMALO UMRLA KAD JE OTVORILA: Oči su joj ostalo zalepljene za OVU STVAR
Torba, Foto: Printscreen

au!

KUPILA POLOVNU TORBU ZA SITNE PARE, PA UMALO UMRLA KAD JE OTVORILA: Oči su joj ostalo zalepljene za OVU STVAR

Sve je snimila i okačila na TikTok gde njen video sada ima preko 11 miliona pregleda.

Objavljeno: 12:34h

Mnogi se okreću radnjama polovne robe, odnosno sekond hendovima za kupovinu interesantnih, zanimljviih komada odeće za neke mnogo manje pare. Nije čudno naići na dobre brendirane stvari, koje su inače vrlo skupe, za neki mizeran iznos, ali na ono što je ovu ženu iznenadilo u torbi koju je kupila - ne nailazi se često.

Žena je kupila Coach dizajnersku torbu i kupila je za svega 6,99 dolara, što je oko 800 dinara - ali njen sadržaj je šokirao internet.

Naime, Linora Silverman otišla je u lokalnu prodavnicu polovne robe u kojoj obično i kupuje, u svom rodnom gradu u Filadelfiji, i odlučila je da je kupi.

Rešila je da je očisti, jer je njena unutrašnjost bila masna i prljava i puna ostataka šminke, te kako ju je dobro pregledala i htela da izvuče dno kako bi je bolje oprala - šokirala se onim što je ispod njega našla. Tu se nalazila zavučena koverta, koja je ujedno bila i pismo i sadržala je novčanice u vrednosti od 300 dolara, što je oko 35.000 dinara.

Sve je snimila i okačila na TikTok gde njen video sada ima preko 11 miliona pregleda.

- Čekajte kad vam kažem šta sam pronašla unutra. Pogledajte unutra, sva je prljava i masna, ali sam mislila da mogu da je očistim - rekla je.

- Našla sam kovertu sa novcem - rekla je i pokazala mesto gde je pronašla.

Na koverti je bila napisana i poruka koju je Linora u videu pročitala.

- Imam troje dece, a oni će dati moje stvari Gudvilu (dobrovorna organizacija) kada umrem, pa ja sada stavljam njihovo nasledstvo u moje omiljene stvari. Ovu torbicu sam dobila pre mnogo godina i to od devojke moga muža. Došla sam kući ranije iz posete roditeljima u Konektikatu - pročitala je Linora i nastavila.

- Mora da je otišla u brzini jer je zaboravila torbicu i cipele. Nosila sam tu torbu svakog dana. Pitam se da li je moj muž znao da je to od njegove devojke...

Zatim je totalno iznenadila poslednjom rečenicom.

- Nosila sam je svakog dana i dajem je jer je moja deca neće, zato idi i kupi novu torbu. S ljubavlju, Marta - završila je čitanje poruke.

Tada je otvorila kovertu i videla unutra 300 dolara i oduševila se, ali nije joj baš bilo jasno šta se to dešava i kakva je to poruka.

Mnogi njeni pratioci su se pitali ko je Marta i da li će je Linora potražiti, što je ona i učinila i otkrila je nekoliko zanimljivih stvari o svojoj "dobroj vili".

Marta je poznata u tom naselju i često dolazi da donira stvari, a čak je i našla radnicu Britani u jednoj od njih koja je tvrdila da je srela Martu nekoliko puta. Linora je pokupovala stvari koje je Marta donirala i u svakoj je našla nešto novca i poruke slične onoj koju je ona pronašla.

Do kraja nije poznato koliko je stvari Marta donirala, ali je Linora rekla svojim pratiocima da planira da nastavi potragu za Martom i da se nada je živa i zdrava.

(Espreso/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.