KUPILI SU KUĆU, PA ZATEKLI JEZIVU STVAR ISPOD PODA: Kroz GLAVU im se MOTALO OVO, neće vam BITI DOBRO od PRIZORA
Kuća, Foto: Printscreen/TikTok/flipthishouz

užas

KUPILI SU KUĆU, PA ZATEKLI JEZIVU STVAR ISPOD PODA: Kroz GLAVU im se MOTALO OVO, neće vam BITI DOBRO od PRIZORA

Ostavili su ostatke tamo gde su otkriveni, dozvoljavajući da se istraga nastavi sve dok arheolog zoološkog vrta nije uspeo da identifikuje vrste kostiju

Objavljeno: 18:32h

Par iz Kanade se šokiro nakon što su pronašli kosti tokom renoviranja kuće koju su tek kupili.

Kasadi Kasejl i Iton Merit iz Ontarija kupili su svoju kuću u martu i planirali su da je renoviraju. Ali, u aprilu, kada su se njihovi snovi ostvarili, otkrili su nešto jako bizarno. Najpre su to bile novine iz šezdesetih godina prošlog veka, a zatim su nabasali na kosti.

Dvoje 24-godišnjaka rekli su za portal NeedToKnow da je glavni majstor Itan pronašao nekoliko kostiju ispod kuće dok je radio na električnim instalacijama. Ostaci nepoznatog porekla opisani su kao „neobično veliki“ i „sumnjivi“, što je bio šok za nove vlasnike kuće.

– Pronalaženje kostiju bio je veliki šok za nas i na neko vreme nas je zabrinuo. Neke su bile očigledno kosti glodara, ali jedna je bila neobično velika i upitna, to je bila labudova ramena kost – rekla je Kasadi.

Ostavili su ostatke tamo gde su otkriveni, dozvoljavajući da se istraga nastavi sve dok arheolog zoološkog vrta nije uspeo da identifikuje vrste kostiju.

Par je podelio svoju zastrašujuću priču na TikTok-u, a snimak jezivog otkrića prikupio je više od 2,5 miliona pregleda.

– Voleo bih da lažemo zbog klikova – bio je natpis preko videa, dok su se ljudi u komentarima prepirali oko skeletnih ostataka.

Neki su ih upozorili da će renoviranje biti zaustavljeno na kratko, dok su drugi tvrdili da vide da to nisu ljudski ostaci.

Par je kasnije objavio novi video za svoje gledaoce kako bi potvrdili životinjsko poreklo kostiju.

(Espreso / NeedToKnow)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.