DOMAĆICE ĆE POLUDETI ZA NOVIM TRIKOM: Zaledite tečnost za pranje SUDOVA, nećete VEROVATI šta će se DESITI (VIDEO)
Tečnost za sudove, Foto: Printscreen/TikTok/fabulosa_cleanin

hit

DOMAĆICE ĆE POLUDETI ZA NOVIM TRIKOM: Zaledite tečnost za pranje SUDOVA, nećete VEROVATI šta će se DESITI (VIDEO)

Ova ideja nije tako glupa i besmislena kao što može izgledati na prvi pogled

Objavljeno:

Ako to nikada niste ranije probali ovo, sada je pravo vreme.

Verovatno se pitate zašto bi uopšte trebalo da zamrznete tečnost za pranje posuđa. Pa, zahvaljujući promeni stanja agregacije, može biti korisno u mnogim slučajevima i znatno olakšati vaš život. Ne verujes? I mi smo u početku bili skeptični, a sada nam se sviđa trik.

1 / 4 Foto: YouTube printscreen / Bito

Mislim da svako od nas ima tečnost za pranje posuđa kod kuće, ali verovatno bi malo ljudi pomislilo da je zamrzne. Šteta. Ova ideja nije tako glupa i besmislena kao što može izgledati na prvi pogled.

Sipajte tečnost za pranje posuđa u kalupe za led ili silikonske kalupe za mafine i stavite u odeljak za zamrzavanje. Zatim se mogu koristiti za čišćenje prljavštine, na primer zamašćene pećnice ili rešetke, ili zagorenih lonaca i tiganja. Deterdžent može da podnese čak i tvrdoglavu, osušenu hranu i ostatke masti. I što je najvažnije, nećete oštetiti ili ogrebati njegovu površinu. Nema više ribanja. Tečnost za pranje sudova u obliku smrznutih kockica leda je hit.

Kockice leda napravljene od tečnosti za pranje posuđa pogodne su i za uklanjanje masnih mrlja sa odeće ili presvlake. Možete ih koristiti i za čišćenje tepiha ili veoma prljavog poda. Takođe će se brzo i efikasno otarasiti nalepnica sa raznih površina.

@fabulosa_cleaning Frozen washing up liquid hack that leaves oven racks sparkling & lemony fresh. PERFECT to leave in pans, oven dishes & sinks for extra soaking too! Who’s trying this? ? #fabulosa_cleaning #fabulosacleaning #fabulosa #fyp #cleaning #cleaninghacks #cleaningtiktok #clean #cleantok #home #hacks #cleaningtips ♬ 2step - Ed Sheeran

I to nije sve. Ne znaju svi da smrznuta tečnost za pranje veša održava temperaturu duže od obične vode. To znači da se od njega može napraviti hladnjak za torbu za piknik ili oblog za bolna mesta.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.