DEVOJKA UHVATILA PSA SA VLASNIKOM, GOSTI FRAPIRANI: Kad vidite ŠTA su radili, neće vam biti dobro (VIDEO)
Prijatelji, Foto: Printscreen/TikTok/gemmsauce

nerealan prizor

DEVOJKA UHVATILA PSA SA VLASNIKOM, GOSTI FRAPIRANI: Kad vidite ŠTA su radili, neće vam biti dobro (VIDEO)

Vlasnik kaže da svog psa svugde vodi sa sobom

Objavljeno:

Svaki obrok je, priznaćete, mnogo lepši, ukusniji i prijatniji ako ga sa nekim delite. Međutim, šta ako u momentu kada ste ga isplanirali niko nije slobodan da vam pravi društvo?

Rešenje je, u suštini, vrlo jednostavno. Uvek možete da večerate sa svojim psom. U videu koji je objavljen na Tik-Toku, upravo taj prizor imamo priliku da vidimo - večeru za dvoje, odnosno za vlasnika jednog psa i njegovog voljenog ljubimca.

Gema Kolon koja živi u Njujorku ušla je jedno veče u restoran i zatekla prilično neobičan, ali predivan prizor koji je odlučila da snimi i podeli sa svojim pratiocima na Tik-Toku.

Dok je muškarac pijuckao vino i rešavao ukrštene reči, pas je sedeo preko puta njega, na stolici, kao pravi gospodin i povremeno pio vodu iz činije koja je bila ispred njega.

Gema je ispričala i da su se ljudi okretali da bi pogledali ovaj nesvakidašnji prizor i da su svi do jednog, nakon što bi videli ova dva prijatelja kako uživaju zajedno, razvukli osmeh od uveta do uveta.

- U jednom trenutku konobarica je pohvalila psa za njegove fine manire, a muškarac je odgovorio da ga svuda vodi sa sobom. Činilo se da se sjajno provode - ispričala je Gema.

"Najčistije prijateljstvo koje sam ikada videla", napisala je ona u opisu ovog videa koji će i vas dirnuti.

(Espreso/24sedam.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.