"IMAM LI DETE? NE! HOĆU LI ODGLEDATI CEO VIDEO? O, DA!" Viralan snimak KOJI SU MNOGI SAČUVALI "ZA SVAKI SLUČAJ"
Foto: Printscreen/Instagram/whataboutaub

mama je pokazala na praktičnom primeru

"IMAM LI DETE? NE! HOĆU LI ODGLEDATI CEO VIDEO? O, DA!" Viralan snimak KOJI SU MNOGI SAČUVALI "ZA SVAKI SLUČAJ"

I bebe imaju svoj "jezik"

Objavljeno:

Poznato je da razvoj govora i jezika imaju svoj uobičajeni tok. Međutim bebe imaju i koriste svoj "jezik" mnogo pre nego što izgovore svoje prve reči.

Naime, oni pojedinim zvukovima mogu pokazati kada imaju potrebu da na primer podrignu, ili izvrše neku drugu fiziološku potrebu.

To je na na primeru i pokazala jedna korisnica Tik toka, a video snimak je ubrzo postao viralan.

Naime, radi se o novorođenoj bebi. Mama je, dok je držala bebu u rukama, objasnila da kada bebe imaju potrebu da podrignu, ispuste uobičajen zvuk "E", a zatim je svog mališana podigla u vertikalan položaj i pokazala.

Ali, ono što nam je takođe izazvalo pažnju su komentari ispod videa. Neki korisnici su video čuvali "za svaki" i smatrali su ga vrlo edukativnim.

"Šta znači kada vrište na vas 24/7? Pitam za druga", "Ja, sama i bez dece, i sa mačkom čuvam ovaj video, za Svaki slučaj", "Imam bebu? Ne. Želim li bebu? Ne. Da li ću odgledati video od početka do kraja? Definitivno!" nizali su se komentari.

@whataboutaub Replying to @amarahmariah She doesn’t actually start to cry because I put her into a better position after I heard her “sound” for burp. #replytocomments #babiesoftiktok #pregnant #dunstanbabylanguage #momsoftiktok #viral #tiktoktaughtme ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.