ZBOG OVOG SNIMKA CEO INTERNET GA SAŽALJEVA: Pred NJEGOVIM očima je OVO URADILA sa POZNATIM REPEROM, ŠOK (VIDEO)
Devojka, Foto: Printscreen/TikTok/ yunggravy

STRAŠNO

ZBOG OVOG SNIMKA CEO INTERNET GA SAŽALJEVA: Pred NJEGOVIM očima je OVO URADILA sa POZNATIM REPEROM, ŠOK (VIDEO)

On je naveo da je devojku upoznao na koncertu i da su se družili samo te večeri, ali ovu izjavu nije uspeo da dokaže

Objavljeno:

Metju Rejmond Hauri, američki reper iz Minesote, poznatiji pod umetničkim imenom Jang Grejvi, nedavno je na svom TikTok profilu objavio scenu koja je od tada prikupila skoro 12 miliona pregleda.

On je to nazvao "tragedija uhvaćena kamerom", a otkrio je da mu je na jednom od koncerata iz publike namignula devojka koja je bila u društvu mladića, očigledno njenog dečka, kojeg je potom poljubila. Otvoreni flert podstakao je mnoge da komentarišu viđeno, a veliki broj korisnika pomenute platforme sažalio se na mladića i poručio mu da je raskid sa takvom osobom najbolja opcija.

Nema više lojalnosti“, napisao je neko iz mase u komentarima, dok je drugi korisnik zaključio da se dečak najverovatnije dobro rasplakao nakon što je video snimak i shvatio da je ponižen pred celim svetom. Istina, u komentarima se javio i izvesni Isak, korisnik koji je tvrdio da je on „osramoćeni heroj“ sa viralnog videa. On je naveo da je devojku upoznao na koncertu i da su se družili samo te večeri, ali ovu izjavu nije uspeo da dokaže. Ipak, kako god ovo da posmatramo, veče za očigledno zainteresovanog mladića nije ispalo divno...

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.