MRZI JE DA SAMA SEBI PERE KOSU, A KAFU JOJ UVEK "DONOSU NA NOGE": Mamina i TATINA PRINCEZA raskalašana DO BOLA!
Foto: Printscreen/TikTok/therealsahd

RAZMAŽENOST!

MRZI JE DA SAMA SEBI PERE KOSU, A KAFU JOJ UVEK "DONOSU NA NOGE": Mamina i TATINA PRINCEZA raskalašana DO BOLA!

Tiktokerka Roma Abdeselam samoprozvana je "ćerka koja ostaje kod kuće". Na TikToku je prati više od 600.000 ljudi kojima se često hvali kako dnevno zna da potroši 40.000 funti svojih roditelja. Često objavljuje videe koji prikazuju njen život.

Objavljeno:

"Briga o sebi kao ženi posao je sam po sebi. Nemam pojma kako žene koje rade od devet do 17 sati uspevaju da obave bilo kakve zahvate, jer ja to vreme potrošim na svoje tretmane", rekla je tiktokerka.

Ispričala je kako izgleda jedan njen dani.

"Volim da započnem svoj dan sa šoljicom kafe, ali mrzim bilo šta da raditim oko pripremanja iste pa samo naručim da mi je dostave kući. Nakon toga najčešće sledi sat vežbanja. Nakon toga sređujem frizuru i provodim popodne u kupovini sa prijateljima, nakon što obavim ručak - uvek se trudim da stignem u jedan sat na ručak. Nakon toga pokušavam da ubacim još jedno vežbanje u raspored i ostaje mi dovoljno vremena da se spremim za večernji izlazak s prijateljima", objasnila je.

Romu finansiraju roditelji, a odbija da uradi i najjednostavnije zadatke. Kaže kako će i za to radije nekoga platiti.

"Mrzim sama da perem kosu, to zahteva puno posla, tako da uviek platim nekog da mi nekoliko puta nedeljno opre kosu i isfenirati je. Mrzim da radim bilo šta što je neugodno, ne znam kako da operem kosu pa zato imam druge koji to čine umesto mene", priznaje.

@therealsahd

Dont forget to add cart to your baccarat rouge

♬ Angeleyes (Sped Up Version) - tuna (DAR+LING)

Tiktokerka najviše novca troši na odeću.

1 / 4 Foto: Printscreen/TikTok/therealsahd

Takođe troši i na tretmane lepote.

"Svaka tri meseca odem na botoks i japansko iscrtavanje obrva. Svaki drugi mesec obavim microneedling i hemijski piling, a onda jednom dnevno imam tretman zatezanja tela kao i limfnu masažu i masažu lica", objasnila je.

@therealsahd

I have no idea how i got sick but this is what I did before I started getting symptoms. COVID’s back in the city, but not so severe this time

♬ original sound - Stay At Home Daughter

Osim novca koji joj daju roditelji, Roma sada troši i novac koji zaradi od TikToka. Videe u kojima prikazuje svoj luksuzni način života prikupili su više od 15 miliona pregleda, što joj je donelo zaradu u iznosu od oko 20.000 funti mesečno.

(Espreso/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.