UBRIZGALA JE OVO U FACU I POČELA DA PLAŠI LJUDE OKO SEBE: Ličila je na sve samo ne na OSOBU (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/trphotographer

Nisu svi lekari iskusni!

UBRIZGALA JE OVO U FACU I POČELA DA PLAŠI LJUDE OKO SEBE: Ličila je na sve samo ne na OSOBU (VIDEO)

Tatjana je objavila na TikToku snimak u kome govori o neuspešnom tretmanu

Objavljeno:

Žena je pokazala kako izgleda njeno lice nakon injekcije botulinum toksina. Sada ona upozorava druge žene i govori o tome na šta treba obratiti pažnju pre intervencije.

To se nikada ranije nije dogodilo"

Tatjana Rezende, sa sedištem u Sjedinjenim Državama, podelila je ličnu priču na društvenim mrežama. Majka dvoje dece odlučila je da svoje bore popuni botulinum toksinom. Botoks je veoma otrovna supstanca (preparat se pravi od botulinum toksina, jednog od najjačih prirodnih otrova), ali je u odgovarajućim dozama potpuno bezbedan. Botoks se ubrizgava u određeni mišić koji je odgovoran za izraze lica određene oblasti lica. Zaustavlja svoj rad, što kožu čini manje naboranom i vizuelno mlađom.

Bila sam užasnuta"

Tatjana je odlučila da se reši bora oko očiju. Međutim, nepravilno izvedena intervencija učinila je da lice žene izgleda kao da je posle zahvata imala moždani udar. Levi kapak njenog oka bio je poluzatvoren, dok je desno oko bilo jako uvećano. Tatjana je ranije bila podvrgnuta tretmanima protiv bora i znala je da njeno lice ne bi trebalo da izgleda ovako nakon tretmana botoksom.

"Pozvala sam lekara opšte prakse jer sam bila toliko uplašena, to mi se nikada ranije nije desilo", kaže Tatjana.

@trphotographer Reply to @bymariagk Yes, it’s temporary! It will go back to normal in about a month. #botox #eyebotox #botoxprocedure #botoxnatural #viral #procedure ♬ Aesthetic - Xilo

Na sreću, paraliza nije bila trajna i nekoliko nedelja nakon zahvata lice joj se vratilo u prvobitni izgled. Ispostavilo se da je lekar koji je Tatjani ubrizgao botoks paralizovao nerv na levom oku žene koji je odgovoran za spušteni kapak.

Četiri nedelje nakon zahvata, Tatjana je objavila još jedan snimak na kome je pokazala kako izgleda posle zahvata i da više ne uzima nikakve lekove.

"Istražite pre intervencije"

Tatjana sada upozorava druge žene koje razmišljaju o botoksu. Ona savetuje da pažljivo istražimo mesto gde će se tretman odvijati i da saznamo da li osoba koja će ubrizgati botoks ima odgovarajuće kvalifikacije.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.