ZALEPIO GA ZA BETON K'O OD ŠALE: Muškarac preti i psuje pred OBEZBEĐENJEM, a onda se pojavio ON! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/MichaelBensonn

STRAŠNO!

ZALEPIO GA ZA BETON K'O OD ŠALE: Muškarac preti i psuje pred OBEZBEĐENJEM, a onda se pojavio ON! (VIDEO)

Biti bahat, bezobrazan i psovati ljude nikad nije lepo. Ali nekad ćete se izvući bez posledica. A nekad ćete izvući deblji kraj.

Objavljeno:

Jedan muškarac je dobio po nosu u Londonu kada je divljao pred ulazom u Boxpark na Vembleju.

Na snimku koji se neverovatnom brzinom proširio društvenim mrežama vidimo mlađeg muškarca kako izaziva probleme, preti, psuje i generalno se ponaša kao potpuni ludak, što mu obezbeđenje i neko vreme toleriše. Iako je i prema njima nekoliko puta zamahnuo, nisu u startu reagovali.

Sve ću vas razbititi - urlao je ovaj muškarac sa previše samopouzdanja u smeru starijeg, ali i puno krupnijeg obezbeđenja. Još u tom trenutku ne zna da je reč o bivšem prvaku u boksu Džulijusu Francisku (57), koji se čak borio i sa Majkom Tajsonom.

U toj borbi je glatko izgubio u drugoj rundi, ali svi koji živi izađu iz ringa sa Tajsonom zaslužuju puno više poštovanje nego što je ovaj kepec pružio.

Negde na 40. sekundi snimka vidimo kako 'leti' desnica i priča je završena.

Bahatost se pretvorila u nesvesticu, a u pozadini čujemo šokirane prijatelje problematičnog mladića koji su upravo upoznali 188 cm visokog i za vreme karijere 111 kg teškog borca. Sa tim da je od završetka karijere nabacio i dosta kilograma. Ali brzinu, vidimo na snimku, i dalje ima...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.