SELA U KOLA STRANCA PA JE ZADESIO ŠOK: Evo šta je usledilo čim mu je PONUDILA
Foto: Printscreen/tiktok

neverica

SELA U KOLA STRANCA PA JE ZADESIO ŠOK: Evo šta je usledilo čim mu je PONUDILA

"Hej, imam tvoj broj na četu. Vidim da voziš iz ... Je li ikako moguće da se vratim sa tobom?" započela je Džez, ne znajući, svoju ljubavnu priču.

Objavljeno:

Jedna je Britanka nedavno na svom TikToku objavila video u kojem je dočarala svoju romantičnu i nesvakidašnju ljubavnu priču.

U kratkom isečku koji je sakupio više od 600.000 pregleda tiktokerka Džez Kok kaže da je prie šest meseci dečka iz jedne Fejsbuk grupe zamolila da je automobilom poveze iz jednog gradića u južnoj Engleskoj do Valesa; putovanje koje inače traje pet sati i na koje se, kaže, nije usudila da krene sama.

U svom je TikTok videu je pokazala i prve poruke koje su njih dvoje razmenili, a u kojima se vidi kako ga ona pita za prevoz i nudi mu da nadoknadi trošak benzina, a on oduševljeno prihvata društvo.

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram/jazzzcoook

Putovanje je očigledno dobro prošlo jer su na sledećim fotografijama koje je objavila njih dvoje par.

"Život na ivici...", napisala je u opisu i objasnila da je od članova Fejsbuk grupe saznala da je dečko u redu ali da nikome ne preporučuje ulazak u auto potpunog stranca.

"Postojala su samo dva moguća ishoda ovoga. Ljubav ili ubistvo. Čestitam!" prokomentarisala je jedna korisnica, a prenosi The Sun.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.