JAGODE ĆE BITI SVEŽE I DO 4 NEDELJE AKO IH STAVITE U OVO: Žena OTKRILA trik posle 36 GODINA (FOTO)
Jagode, Foto: Emilija Jovanović

biće sveže

JAGODE ĆE BITI SVEŽE I DO 4 NEDELJE AKO IH STAVITE U OVO: Žena OTKRILA trik posle 36 GODINA (FOTO)

Ovo su jagode iz velikog marketa, za koje bih se ranije obradovala ako su izdržale i do pet dana pre nego što su počele da trule – napisala je ona u svom postu

Objavljeno:

Mnogi vole slatke i sočne jagode, ali ih najčešće kupujemo u manjim pakovanjima, jer je to voće koje se vrlo brzo kvari. Tako se obično dešava da nemate jagode u kući baš kada ih se zaželite, ali za to postoji i uteha: jedna žena na Fejsbuku podelila je trik koji može da ih zadrži svežim do tri-četiri nedelje.

– Trebalo mi je 36 godina da naučim da ako stavite jagode u obične staklene tegle i čuvate ih dobro zatvorene u frižideru, mogu potrajati veoma dugo – napisala je Kris Poter u objavi, postavljajući fotografiju jagoda u tegli.

1 / 9 Foto: Emilija Jovanović

– Ne varam se za dan, ove jagode stoje u frižideru više od tri nedelje. Ovo su jagode iz velikog marketa, za koje bih se ranije obradovala ako su izdržale i do pet dana pre nego što su počele da trule – napisala je ona u svom postu.

Jedna blogerka kaže da već duže vreme koristi ovaj način čuvanja svog bobičastog voća.

Važno je, samo, da ih u teglu stavite čim ih donesete iz prodavnice. Takođe, jednu stvar nikako ne treba da radite – da prethodno operete jagode ili skinete stabljike.

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.