TIKTOKERKA UZ POMOĆ OVOG TRIKA DOBILA SAVRŠENE KOVRDŽE, KAO IZ SALONA: Probajte i nećete se pokajati! (VIDEO)
Kovrdže, Foto: Printscreen/TikTok

saveti

TIKTOKERKA UZ POMOĆ OVOG TRIKA DOBILA SAVRŠENE KOVRDŽE, KAO IZ SALONA: Probajte i nećete se pokajati! (VIDEO)

Neki kažu da pomoću ovog trika njihova kosa izgleda bolje nego iz salona.

Objavljeno:

Na društvenim mrežama smo mogli pronaći mnogo genijalnih trikova i saveta za uvijanje kose, poput onog s remenom od kućnog ogrtača koji je oduševio brojne korisnike.

Ovaj je pak trik, koji je podelila studentkinja modnog dizajna Nikol Adalina, do sada najlakši zbog čega je, kako prenosi Metro, postao viralan, a neki se kunu da im s njim njihova kosa izgleda bolje nego iz salona.

@nicole314159

a better heatless curls tutorial:)

♬ Surf - Mac Miller

Sve što treba da napravite je da kosu skupite u visoki rep pa je podeliti na četiri jednaka dela. Svaki deo zatim smotajte od vrhova prema temenu i s ukosnicom pričvrstite za teme.

Tako kosu ostavite tokom noći, a ujutro ju raspustite i samo se počešljajte, rezultat su prekrasne kovrdže profesionalnog izgleda uz minimalno vreme i trud. Jednostavan je trik oduševio brojne korisnice, a mnoge su otkrile da jedva čekaju i same isprobati ovu metodu.

“Ako radi, ovo će mi promeniti život, s obzirom na vreme koje inače trošim na frizuru”, komentarisala je jedna korisnica, a druga je dodala: “Čak je i ova punđa slatka frizura.”

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.