POKAZALA JE NA PRVOM DEJTU, MOMAK SE ODMAH "UPALIO": Narednih pola sata je radio SAMO OVO (VIDEO)
Džuli, Foto: Printscreen/TikTok/ hospicenursejulie

lele

POKAZALA JE NA PRVOM DEJTU, MOMAK SE ODMAH "UPALIO": Narednih pola sata je radio SAMO OVO (VIDEO)

Iako je ona, kaže, celo vreme bila nasmejana i pristupačna, on je bio smrknut i čudan, toliko da ga je svako malo pitala šta nije u redu, je li dobro i zašto je ljut...

Objavljeno: 13:34h

Mnogi su već na društvenim mrežama svojim pričama pokazali kako teško može biti online pronaći nekog za ljubavnu vezu, a isto je ispričala i Britanka Džuli koja kaže da joj je zadnji spoj na kojem je bila nenadano završio, jer je muškarac celo veče bio neverovatno bezobrazan i neugodan.

Inače medicinska sestra, Džuli je na TikToku podelila video u kojem kaže da baš imala 'najgori dejt u životu'.

Iako su se kaže, dopisivali na Tinderu i oboje osetili da među njima ima 'hemije', te bili sretni što će se napokon upoznati, uživo je odmah sve bilo drugačije...

- Čim me ugledao, rekao je: "Prepoznajem tu haljinu!'" - priča Džuli, a činilo se, kaže, da je ljut jer se setio da je haljinu već video na jednoj od njenih fotografija koje mu je pokazala.

- Doslovno ga je iživciralo što sam na fotografiji i sada nosila istu haljinu - nastavila je, a takav je bio narednih pola sata, buljeći u prazno i ponašajući se potpuno nezainteresirano za nju i ono što govori, čak kao da je omalovažava...

- Onda je čak rekao: 'Možemo li jednostavno ne razgovarati dva minuta?'" - prisetila se.

Iako je ona, kaže, celo vreme bila nasmejana i pristupačna, on je bio smrknut i čudan, toliko da ga je svako malo pitala što nije u redu, je li dobro i zašto je ljut, a kad mu se ponašanje nije popravilo, odlučila je, kaže, da ne treba odugovlačiti dejt.

- Rekla sam mu "Mislim da ću ići, ne treba ovo ovako raditi" - rekla mu je, a njemu je lice poprimilo šokiran izgled. Ipak, tad su se rastali ali on je nastavio slati poruke koje, tvrdi, nisu bile niti malo ugodne, a onda se otvorio rekavši da mu je 'zasmetalo što je na dejt s njim došla u haljini koju nosi na svojoj profilnoj na jednoj od dating aplikacija'.

- Napisala sam mu da je to stvarno ludo i da se celo veče nije ponašao normalno pa je zato otišla, a usledio je neočekivan odgovor:

- Znam, takav sam i ne krivim te - napisao joj je.

A dok su neki tiktokeri komentarisali kako je njegovo ponašanje celo vreme bilo znak za uzbunu i kako je bolje što se makla, drugi su joj savetovali da još jednom izađe s njim - i opet obuče istu haljinu.

- Mislim da bi mu se tad totalno 'zamračilo'! - napisala je jedna pratiteljica, a prenosi The Sun.

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.