OTKRIO KAKO SE ZAPRAVO JEDU TOBLERONE, PA DOVEO DO ŠOK STANJA: To nikome nije PALO NA PAMET (VIDEO)
Čovek, Foto: Printsceen/TikTok/sidneyraz

otkriće

OTKRIO KAKO SE ZAPRAVO JEDU TOBLERONE, PA DOVEO DO ŠOK STANJA: To nikome nije PALO NA PAMET (VIDEO)

Naime, Tiktoker Sidni Raz je korisnicima ove društvene mreže nedavno skrenuo pažnju na čuvenu švajcarsku čokoladu

Objavljeno:

Svako joj se obraduje kada je vidi u prodavnici ili nešto češće, na aerodromu. Nezaobilazni je deo svih zimskih praznika i izazivač sveopšte radosti kada nam je neko donese iz inostranstva. Svako ko je odrastao tokom 90-ih zna da pričamo o Toblerone čokoladi.

Čuvena poslastica nepravilnog oblika bila je i ostala enigma mnogima, upravo zato što je teško shvatiti kako bi takav slatkiš trebalo da se jede. Portal Srećna Republika razotkriva ovu misteriju i predstavlja pravilan način da “navalite” na svoju čokoladnu štanglu.

Naime, Tiktoker Sidni Raz je korisnicima ove društvene mreže nedavno skrenuo pažnju na čuvenu švajcarsku čokoladu. U jednom od svojih videa, Sidni u ruci drži svima dobro znanu trouglastu kutiju i obraća se svojoj publici čuvenom uvodnom rečenicom:

- Evo nečega što nisam znao do svojih 30-ih.

On je otvorio čokoladu i na njoj demonstrirao pravilan način da odlomite jedan trougao svoje Toblerone. On je to uradio tako što je uštinuo dva vrha i približio ih, pri čemu se jedan od segmenata odvojio od ostalih lako i bez muke. Sidni je zatim rekao:

- Trebalo bi da uštinete Toblerone, ja sam delove uvek odlamao.

Sidnijev video već ima 3,4 miliona pregleda, a činjenica da je snimak pobrao više od 335.000 lajkova i pregršt komentara govori o tome da su ljudi bili u šoku nakon ovog otkrića, piše portal Miror.

Jedan pratilac mu je napisao:

- Čekaj, ja sam do sada mislio da svi odgrizu komad čokolade, koji ih svojim šiljkom pritom i ubode u gornji deo usta i nepca?

Onda je drugi prokomentarisao:

- Ali ako ovako odlomiš čokoladu, ostavićeš otisak prsta na drugom komadu, a to mi smeta.

- Konačno sam nešto znao. Osim što ja to nikada ne uradim, zagrizem čokoladu i sve se završi tako što mi vrh čokolade uđe u nozdrvu, a ja svaki put samo što ne slomim zub - dodao je treći korisnik.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.