OD SADA VIŠE NE MORATE DA ČEKATE DA TESTO BRZO NADOĐE: Trik sa VODOM i VATROSTALNOM POSUDOM je NAJEFIKASNIJI! VIDEO
Testo, Foto: Printscreen/TikTok/belspies

REŠENJE

OD SADA VIŠE NE MORATE DA ČEKATE DA TESTO BRZO NADOĐE: Trik sa VODOM i VATROSTALNOM POSUDOM je NAJEFIKASNIJI! VIDEO

Ovaj super trik će vam pomoći da na brzinu napravite kiflice ili uštipke, kao i bilo koje slatko ili slano pecivo, pogotovo ako vam je kuhinja hlada ili ste u žurbi, ili vas samo mrzi da čekate pola sata da nadođe

Objavljeno: 22:21h

Trik koji će pomoći da testo brzo nadođe.

Kada umesite testo, obično mora da stoji na toplom nekih pola sata do sat vremena kako bi se udvostručilo. Na popularnoj društvenoj mreži TikTok postoji video za jednostavan trik koji će vam pomoći da iste rezultate postignete za 5 minuta.

Sve što treba da uradite je da stavite vodu da proključa, a zatim da je sipate u neku vatrostalnu posudu. Posudu u kojoj je pokriveno testo stavite na rešetku rerne, a posudu sa ključalom vodom stavite ispod. Rerna treba da bude isključena. Ostavite tako 5-10 minuta.

Ovaj super trik će vam pomoći da na brzinu napravite kiflice ili uštipke, kao i bilo koje slatko ili slano pecivo, pogotovo ako vam je kuhinja hlada ili ste u žurbi, ili vas samo mrzi da čekate pola sata da nadođe.

@belspies This is my go to trick when I realize I don’t have as much time as I thought! #dough #baking #lifehack #foryou #yum #bread ♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.