SAZNALA JE DA JE TRUDNA U 6. MESECU TRUDNOĆE: Ginekolog OSTAO U ČUDU kada je uradio PREGLED, AU (VIDEO)
Žena, Foto: Printscreen/TikTok/nydiamv

šok otkriće

SAZNALA JE DA JE TRUDNA U 6. MESECU TRUDNOĆE: Ginekolog OSTAO U ČUDU kada je uradio PREGLED, AU (VIDEO)

Bila je veoma iznenađena kada su se na testu pojavile vrlo jasne linije koje ukazuju na trudnoću

Objavljeno:

Uradila je test na trudnoću - bio je pozitivan. Zakazala je pregled kod ginekologa. Na licu mesta se ispostavilo da je već u šestom mesecu. Buduća majka je bila prestravljena.

1 / 5 Foto: Profimedia

Nije znala da je trudna 6 meseci.

Nidia Maritza je influenserka koja redovno objavljuje video zapise na TikTok-u. Svoju jedinstvenu životnu priču podelila je na svom nalogu.

Jednog dana, Nidija je odlučila da uradi test na trudnoću nakon što su njeni rođaci počeli da govore da se ponaša prilično čudno. Iako je žena koristila kontracepciju i imala menstruaciju 3 nedelje ranije, odlučila je da proveri da li je njenu iritaciju nešto izazvalo.

Bila je veoma iznenađena kada su se na testu pojavile vrlo jasne linije koje ukazuju na trudnoću. Odmah je zakazala pregled kod ginekologa.

„Sestra je rekla da ne izgledam trudno više od 6 nedelja“, kaže ona za TikToku. Međutim, ispostavilo se sasvim drugačije.

Ginekolog koja je vršila ultrazvučni pregled je široko zablistala dok je aparat pokazivao sliku koja ukazuje na definitivno dalji stadijum trudnoće.

Ginekolog joj je rekao da je trudna 23 nedelje i da njen fetus već ima visoko razvijene organe. Očekivala je dečaka.

Da li je bilo u redu sa mamom i bebom?

- Shvatila sam da za 3 meseca moram da se psihički, emocionalno i fizički pripremim da dočekam dete u svom životu za koje znam već 15 minuta - kaže ona u tiktoku-u koji je pogledalo preko 7 miliona korisnika.

Svojim pratiocima je čak pokazala i fotografije svoje trudnoće, na kojima jedva da ima vidljivih znakova njenog stanja.

Imala je mnogo pitanja u glavi, ali najviše od svega da li je sve u redu sa njom i bebom. Za 6 meseci trudnoće, pila je alkohol, uzimala kontracepcijske pilule. Takođe je naglasila da je u to vreme i krvarila.

Ginekolog joj je objasnio da su ovakvi događaji uobičajeni uz primenu hormonske terapije. Izvršio je detaljan pregled koji nije pokazao oštećenja na fetusu.

Trudnoća, Trudnica, Abortus
foto: Profimedia

Nidija je rodila sina kojeg sama odgaja.

Skrivena trudnoća - česta pojava

Ispod njenih video snimaka žene su počele da dele svoja iskustva u trudnoći. Ispostavilo se da su mnoge od njih doživele nešto slično.

- Bila sam 6 meseci trudna kada sam je otkrila – beba je počela da me udara – piše jedna od žena.

- Život mi se promenio za 10 minuta kada sam saznala za trudnoću. Od stanja u kome sam bila uverena da ne postoji takva mogućnost do otkrića da sam već u 36. nedelji.

Trudnoća bez simptoma - da li je to moguće? Naravno. Postoje i situacije u kojima su žene otkrile trudnoću tek nakon porođaja.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.