GODINE JOJ NE MOGU NIŠTA: Ova BALKANSKA BABA je šokirala naciju svojim dubokim DEKOLTEOM!
Foto: Printscreen/TikTok/fatima_22__

provokacije!

GODINE JOJ NE MOGU NIŠTA: Ova BALKANSKA BABA je šokirala naciju svojim dubokim DEKOLTEOM!

Dok njene vršnjakinje obično daju kulinarske savete ili prave skečeve sa unucima, ona ima važnija posla

Objavljeno:

TikTok su donedavno uglavnom koristili tinejdžeri, ali i to se promenilo. Starije generacije su sada sa Fejsbuka prešle na ovu društvenu mrežu i sve je više profila baka i deka koji mogu da se pohvale milionima pratilaca.

Ima baka koje dele svoje kulinarske veštine sa drugima, starih koji prkose godinama i plešu, ima i onih koji zajedno sa svojim unucima snimaju smešne klipove, ipak jedna bakica se izdvojila na domaćim društvenim mrežama.

Njene snimke svakodnevno gleda nekoliko desetine hiljada ljudi, a kad vidite šta radi, nećete moći a da se ne nasmejete.

Baka Fatima otvoreno kaže da traži muža. U opisu svog profila na ovoj mreži je navela da “se stvarno reklamira da se uda, da nekog prevari.”

Uvek besprekorno doterana, utegnuta u svečanu haljinu (najčešće svetlucavu i sa povećim dekolteom), uredno isfrenirana i našminkana, ova baka sedi ispred kamere i pevuši narodnjake koji se čuju u pozadini.

hit baba
foto: Printscreen/TikTok/fatima_22__

Komentari na bakine nastupe su uglavnom pozitivni, a mnogi joj zavide na životnoj radosti i energiji.

“Dokaz da su godine samo broj”, “Lepša si od svake lepote”, “Fatima, polako, moj deda ima TikTok”, “Nemoj, nana mi ima Tiktok, pa će biti ljubomorna”, komentarisali su korisnici ove mreže sa očiglednim simpatijama prema ovoj živahnoj bakici.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.