DEVOJKA POSTAVILA SPISAK PRAVILA DEČKU U VEZI: Zanemećete KADA VIDITE SPISAK, ŠOK! (VIDEO)
Devojka, Foto: Printscreen/TikTok/ thefreakshowcircus

auu majko mila

DEVOJKA POSTAVILA SPISAK PRAVILA DEČKU U VEZI: Zanemećete KADA VIDITE SPISAK, ŠOK! (VIDEO)

- Stvarno se nadam da je ovo šala jer nito ne želi biti s osobom koja tako kontroliše - napisao je jedan

Objavljeno:

TikTok korisnica Natalija Reinoso otkrila je kako se svaki dečko koji se želi viđati s njom mora pridržavati njenog popisa od osam pravila koje je i nabrojala u svom online videu. Prvo je, kaže, da mora na društvenim mrežama blokirati sve s kojima je nekad imao bilo kakvu romantičnu interakcijubilo da su bili intimni ili su se samo držali za ruke... - Naravno da je neprihvatljivo da je u kontaktu sa ženama s kojima je spavao ali ne sme imati kontakt ni sa ženama s kojima se ljubio, držao za ruke i slično. Ako saznam da to ne poštuje i da neku prati na društvenim mrežama, naša veza je gotova! - upozorava Reinoso. Drugo je pravilo, kaže, da od dana kad je prvi put izašao s njom više ne sme online da doaje nove ženske prijatelje, a treće da 'nema pretraživanja imena devojaka koje je upoznao od kad je s njom'. - Zašto bi on na internetu tražio druge devojke ako ima mene? Sve što traži bi trebalo da nađe u meni! - objasnila je.

@thefreakshowcircus

If you dated my man after me, YOURE WELCOME ?

♬ original sound - The Freak Show ?

Dalje, na njenoj listi stoji i da njeni momci i ne smeju ni lajkovati fotografije drugih devojaka, 'pogotovu kad su na fotografijama u bikiniju'. Samouverena je Reinoso dodala i da su se svi muškarci s kojima je do sad izlazila držali ovih njenih 'naredbi' pa ne brine da bi popis neke mogao uplašiti, no većina se njenih pratilaca s tim nije složila.

- Stvarno se nadam da je ovo šala jer nito ne želi biti s osobom koja tako kontroliše - napisao je jedan.

- Ovo me podseća na mog bivšeg koji me stalo kontrolisaoo - komentarisala je druga osoba. -

Ako verujete partneru, nikad vam neće pasti na pamet tako nešto tražiti - dodala je treća. - Strašno, ovo je stvarno ludo. Izgleda kao roditeljski nadzor nad srednjoškolcem! - piše neko u komentarima, no njena lista pravila nije baš sve šokirala pa je i mnogo drugih žena potvrdilo da za svoje muškarce imaju slične popise.

- Muškarcima trebaju pravila; a ona su i pokazatelj minimalnog poštovanja prema partnerki! - zaključila je jedna, prenosi Mirror.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.