PORUČILA HALJINU PREKO INSTAGRAMA: Kada joj je stigla, nimalo nije ličilo na ono što je videla (VIDEO)
Haljina, Foto: printscreen TikTok

NEVEROVATNO

PORUČILA HALJINU PREKO INSTAGRAMA: Kada joj je stigla, nimalo nije ličilo na ono što je videla (VIDEO)

Devojka nije ovo očekivala kada je naručila odeću sa internetu

Objavljeno:

Svi znamo da naručivanje odeće putem interneta može da se završi loše, pogotovo kada nismo sasvim sigurni hoće li odevni predmet koji smo naručili izgledati kao na fotografijama. Ipak, jedna je žena ostala užasnuta nakon što je kupila haljinu, a dobila nešto što je izgledalo kao prozirni ogrtač.

Kejtlin Mur je na TikTok-u je podelila svoj modni promašaj i objavila fotografiju haljine kako je izgledala na sajtu. To je bila crna slip haljina sa prozirnim crnim tačkastim slojem na vrhu i remenom koji je sve povezao u struku.

Kako piše Mirror, kada je naručivala crni komad, pogrešno je pročitala informacije na veb stranici kompanije “Shein”, jer je odevni predmet koji je naručila zapravo bio samo prozirni spoljni sloj bez crne postave ili remena. Pozirajući u bikiniju s prozirnom tkaninom na vrhu, Kejtlin je uz svoj video napisala: “Shein opet pobeđuje! Mislila sam da dolazi sa malom postavom, ali očito ne!”

Njen video brzo je izazvao raspravu u komentarima, gde su neki ostali oduševljeni prozirnim komadom i mislili su da je predmet koji je kupila potpuno isti kao onaj na web stranici.

– Izgleda da ste dobili ono što ste naručili – komentirala je jedna korisnica.

– Mislim, doslovno je isto, samo ti trebaju slip haljina i remen – nadovezala se druga.

Ipak, drugi su priznali da bi napravili istu grešku kao i Kejtlin da su i sami kupili ovu haljinu jer im se čini da fotografija zna da zavara.

– I ja bih mislila da će doći sa remenom i crnom haljinom ispod, iskreno rečeno – otkrila je jedna korisnica.

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.