DECA SU DANIMA PILA OVU VODU, A ONDA SU OSETILA NEOBIČAN UKUS: Otvorila je FRIŽIDER i IMALA ŠTA DA VIDI
Foto: Printscreen/TikTok/trishnicole92091

HIT

DECA SU DANIMA PILA OVU VODU, A ONDA SU OSETILA NEOBIČAN UKUS: Otvorila je FRIŽIDER i IMALA ŠTA DA VIDI

Jedna korisnica TikToka, po imenu Triš Nikol, objavila je sada viralni video u kojem je podelila priču o tome kako je slučajno dopustila svojim mališanima dva dana da pijuckaju vodu pomešanu sa votkom.

Objavljeno: 23:06h

Njen video skupio je oko 1.4 milion pregleda, a zamolila je pratioce da je ne napadaju, nazvavši svoju ispovest "hornikom loše mame".

Pokazala je svoju flašu i objasnivši da je puni svaki dan ledenom vodom i uvek je nosi sa sobom. Priznala je i da je poslednjih nekoliko dana ta voda imala čudan ukus. Iako je pokušala isprati, svaki put kad bi napunila flašu, voda iz nje je i dalje imala neobičan ukus.

Čak su se i moja deca pitala: "O, mama, ova voda je ukusna. Šta je u njoj?" Dođavola ako znam", rekla je. Međutim, Nikol je tada shvatila u čemu je pravi problem. Ispostavilo se da je ključ misterije nije bio u flaši ili vodi, već u kockicama leda koje je stavljala u nju.

Naime, flaša votke koju drži u zamrzivaču curela je u posude za led, kako je otkrila u videu. "Ja sam loša mama", šaljivo se žalila NiKOL. Mnogi korisnici je zapravo nisu kritikovali, koliko su se šalili na njen račun.

"Ti si moj heroj!!!" neko je napisao.

"O moj bože... To te ne čini lošom mamom, nije bilo namerno." Treća osoba se nasmejala: "O, volim te, nisi loša mama..."

"Samo treba označiti 'dečji' led i 'mamin' led i problem rešen", sugerisao je jedan pratilac.

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.