BAKA SE RAZBESNELA KADA JE SAZNALA POL PRAUNUČETA: O njenoj HIT reakciji bruji region (VIDEO)
Foto: Printscreen

URNEBESNO

BAKA SE RAZBESNELA KADA JE SAZNALA POL PRAUNUČETA: O njenoj HIT reakciji bruji region (VIDEO)

Htela je devojčicu, ali je ipak ugledala plavi dim

Objavljeno:

U brojnim zemljama širom sveta otkrivanje pola deteta prava je porodična svečanost. Po pravilu se zove čitava porodica i bliski prijatelji, a vrhunac događaja predstavljaju konfete koje plave ili roze boje, u zavisnosti od toga da li će se roditi dečak ili devojčica.

Želja bake gospođe Dani Florez, bila je da dobije praunučicu, međutim kada je prema nebu poletela plava boja, baka se razočarala, naljutila i otrčala sa mesta događaja na klupicu.

@_daniflorez The contrast between everyone celebrating and then her ? ps: she’s very happy! This was just her 1 minute tantrum ? #genderrevealparty #genderrevealfail #grandmasoftiktok ♬ Je te laisserai des mots - Patrick Watson

Njena reakcija postala je viralni hit s više od pet miliona pregleda na TikToku.

– Čisto da znate, ona je inače najbolja baka na svetu i njena reakcija nas je pošteno nasmejala. Njen bes trajao je samo minut. Posle kada se pribrala, otkrila je da je mnogo srećna – napisala je Dani Florez uz snimku.

– Ma samo neka je dete zdravo. Bilo mi je malo žao jer je devojčica trebalo da dobije ime Elena, a ja samo joj već bila pripremila ogrlicu s ugraviranim imenom i još nekoliko sitnica. Ali, naravno da sam srećna, pa čekam svoje prvo praunuče, kako ne bih bila – kazala je baka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.