TO JE TO, EVROVIZIJA I TIK TOK OZVANIČILI SARADNJU!
Foto: Profimedia

Konačno!

TO JE TO, EVROVIZIJA I TIK TOK OZVANIČILI SARADNJU!

Kao "Službeni zabavni partner" Evrovizije 2022., TikTok će povećati popularnost muzike, umetnika, zemalja kao i sam događaj

Objavljeno: 00:26h

Europska radiodifuzna unija (EBU) objavila je da društvena mreža TikTok postaje "službeni zabavni partner" Evrovizije s'tim da će popularna platforma ponuditi svojim korisnicima posebno kreiran program vezan uz Evroviziju.

Sadržaj poput posebno pripremljenih plejlista ili sadržaja koji se dešavaju iza kulisa Evrovizije.

1 / 3 Foto: Profimedia

- Oduševljeni smo što ćemo TikTok učiniti službenim zabavnim partnerom Eurosonga 2022., blisko sarađujući na stvaranju još ekskluzivnijeg i zanimljivijeg sadržaja. TikTok zajednica je zaista prihvatila Evroviziju prošle godine i sada se radujemo što ćemo im omogućiti pristup bez presedana najvećem svetskom muzičkom događaju uživo i inspirisati celu novu generaciju fanova - rekao je tim povodom Martin Osterdal, izvršni direktor takmičenja za pesmu Evrovizije.

Kao "Službeni zabavni partner" Evrovizije 2022., TikTok će povećati popularnost muzike, umetnika, zemalja kao i sam događaj, kroz posebno kreirani program, muzičke popise za reprodukciju i sadržaj iza kulisa.

Polufinalne emisije Evrovizije i veliko finale biće dostupni za striming putem službenog Evrovizijskog TikTok naloga.

Evrvoizija 2022. održaćee se u Torinu u Italiji, a veliko finale je zakazano za 14. maj. Prošlogodišnju pobedu na Evroviziji odnela je italijanska rok grupa "Maneskin".

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.