OVA MAMA ZARAĐUJE 12.000 EVRA JER OBJAVLJUJE OVO NA PLATFORMI ZA ODRASLE: To niko ne radi SEM NJE (VIDEO)
Antonija Grejem, Foto: Printscreen/Instagram

ŠOKANTNO

OVA MAMA ZARAĐUJE 12.000 EVRA JER OBJAVLJUJE OVO NA PLATFORMI ZA ODRASLE: To niko ne radi SEM NJE (VIDEO)

– Većina zahteva ocenjena je kao sasvim bezazlena, jedva da se uopšte traži bilo kakav nepristojan sadržaj, jer moje mušterije nisu kao obični muškarci. Žele da te vide kako jedeš, gojiš se i dobijaš na težini – kaže ona

Objavljeno:

Britanka Antonija Grejem prošle godine postala je internet senzacija nakon snimka na kome zbija šale na račun svog povećeg stomaka i težine, a taj video pomogao joj je da pronađe posao iz svojih snova.

Ona sada zarađuje i do 10.000 funti mesečno samo snimajući sebe dok jede.

Tako ulogu majke i domaćice zamenila “poslom iz snova”, koji uključuje konzumiranje visokokalorične hrane pred kamerom, a ove bizarne snimke nudi publici na platformi OnlyFans. Antonija radi samo dva dana u nedelji i tvrdi da njeni snimci uopšte nisu eksplicitni.

– Većina zahteva ocenjena je kao sasvim bezazlena, jedva da se uopšte traži bilo kakav nepristojan sadržaj, jer moje mušterije nisu kao obični muškarci. Žele da te vide kako jedeš, gojiš se i dobijaš na težini – kaže ona.

– Uglavnom jedem brzu hranu iz popularnih restorana i to u količini koja je dovoljna da namiri celu jednu porodicu. Tokom jednog obroka pojedem oko 3.000 kalorija i to definitivno opterećuje telo – dodala je ona.

– Naplaćujem 10 funti po minutu za video koji snimam po nečijoj želji, a radim samo ponedeljkom i petkom, ali imam luksuz da često preskočim i te dane. Pošto radim samo kada mi je potreban novac, zarađujem nešto manje od 10.000 funti mesečno, dok neki ljudi u ovom poslu zarađuju i preko 30.000 funti – objasnila je ova dama.

Antonija kaže da je njena najveća strast da učini svet boljim mestom za krupnije ljude, a takođe istakla je da ovaj posao nikako ne treba raditi samo zbog novca.

Antonija kaže da je njena najveća strast da učini svet boljim mestom za krupnije ljude, a takođe je naglasila da ovaj posao nikako ne treba raditi samo zbog novca. Antonija, koja je mama troje dece, popularna je i na Tik Tok-u, gde je prati preko 350 hiljada ljudi. I tamo svakodnevno objavljuje snimke koji slave žensko telo i koji pomažu ženama da zavole svoj višak.

– Postoji ogromna, prikrivena fetiš zajednica i oni mogu da primete lažnjake na kilometar. Nažalost, ovaj posao predstavlja ogroman pritisak na telo. Potrošila sam na hiljade funti na hranu kako bih održala stomak dovoljno velikim za ovaj posao. Takođe, uz ovaj posao prihvatila sam svoje telo i zavolela sebe. Uživam u njemu, ali to nije nešto što planiram da radim zauvek. Ipak, srećna sam što sam izgradila svoje ime u ovoj zajednici, gde su svi tako ljubazni i dragi – zaključila je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.