UZNEMIRAVAO JE KOMŠIJA MESECIMA: Probio je čak i ZID, objavila UŽASAVAJUĆE snimke (VIDEO)
Sused i devojka, Foto: Printscreen/TikTok

jezivo

UZNEMIRAVAO JE KOMŠIJA MESECIMA: Probio je čak i ZID, objavila UŽASAVAJUĆE snimke (VIDEO)

Devojka kaže kako je muškarac često stajao ispred njenih vrata, povlačio kvaku, pisao joj poruke…

Objavljeno: 14:18h

Jedna devojka iz SAD objavila je užasavajuće snimke svoga komšije koji je navodno maltretira i pokušava da provali u njenu kuću.

Medi je u viralnom videu na TikTok-u objasnila kako ju je prestravilo kada je sused počeo da kuca na vrata i pokušao da uđe. Ispričala je kako ju je muškarac koji stanuje preko puta nje mesecima uhodio, kao i da je jednom probao da uđe kroz zid koji je pokušao da probije. Objavila je i snimak pukotine u zidu za koju tvrdi da ju je napravio komšija.

Devojka kaže kako je muškarac često stajao ispred njenih vrata, povlačio kvaku, pisao joj poruke… Zbog toga je išla i u policiju kako bi dobio zabranu prilaska, ali tamo su joj navodno rekli kako ne mogu da preduzmu mere predostrožnosti, niti da učine bilo šta kako bi sprečili njegovo ponašanje.

@maddypanic

I can’t wait to move out of this apartment ???‍♀️

♬ original sound - Maddy

Objasnila je da je namerno na TikTok-u objavila video kako bi javno dokumentovala njegove postupke u slučaju da se nešto loše dogodi.

– Kako je biti žena koja stanuje sama. Sused me maltretira već mesecima. Prijavila sam ga nekoliko puta. Javno dokumentovanje za svaki slučaj – objavila je u videu na kojem se vidi kako muškarac stoji ispred njenih vrata i glasno kuca.

– Policajci kažu da je na stanodavcu da izbaci lika. Moj najam ističe u septembru i možete se kladiti da ću odavde otići – rekla je i dodala kako spava sa mačetom u blizini u slučaju da on na kraju ipak provali u njen stan.

– Zvala sam policiju, razgovarala sa stanodavcem, dovela sam svoju braću i pokušala da ga prestrašim. Ne znam šta želiš od mene, ali dajem sve od sebe. To ti obećavam – govori devojka direktno se obraćajući svom susedu.

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.