PRVO JE OSTALA BEZ MUŽA KOJI JE ODUZEO SEBI ŽIVOT, A ONDA JOJ JE PRIPALA OVA "ČAST": Za ne poželeti NIKOME! (VIDEO)
Bridžit Dejvis, Foto: Printscreen/Tik-Tok

AU

PRVO JE OSTALA BEZ MUŽA KOJI JE ODUZEO SEBI ŽIVOT, A ONDA JOJ JE PRIPALA OVA "ČAST": Za ne poželeti NIKOME! (VIDEO)

Bridžit i njen suprug proveli su deset godina u braku

Objavljeno:

Bridžit Dejvis, 36-godišnjakinja iz Sinsinatija, osetila je potrebu da svoju tužnu i bolnu priču podeli sa publikom na TikToku. A 2018. iznenada je ostala bez muža, koji je sebi oduzeo život posle duge borbe sa bipolarnim poremećajem.

Bridžit i njen suprug proveli su deset godina u braku, dobili dvoje dece, a tokom ispovesti je istakla i da je imala "čast" da obavesti svoju ljubavnicu porukom o njegovoj smrti.

Ona je dobro znala za ljubavnicu, informacija nije došla kao dodatni šok nakon tragičnog događaja, ali je ipak odbila da devojci da informaciju o tome gde je muškarac sahranjen.

Njih dve su razmenile nekoliko poruka, a tokom tog razgovora njegova ljubavnica joj je priznala da je svesna kako se petlja sa oženjenim muškarcem.

"Znala sam, ali mu je bila potrebna podrška. Rekao mi je da smo veoma slični jedno drugom, da smo stvoreni da budemo zajedno", napisala je ljubavnica.

U vreme kada je sebi oduzeo život, njen muž nije živeo u bračnom domu. On se udaljio od Bridžit nekoliko meseci ranije, ali je izrazio želju da se pomiri neposredno pre smrti.

@bridgettedavis08

There is a lot to unpack here.

♬ Crazy - Patsy Cline

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso/net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.