MUŽ JE VARAO NA SOPSTVENE OČI, OTKRILA JE TO NA BIZARAN NAČIN: Kada vidite i sa KIM, ZAPREPASTIĆETE SE
Afera, Foto: Profimedia

AU ŽENO

MUŽ JE VARAO NA SOPSTVENE OČI, OTKRILA JE TO NA BIZARAN NAČIN: Kada vidite i sa KIM, ZAPREPASTIĆETE SE

Nikad nije lako saznati da vas partner ili supružnik vara, ali može biti još pogubnije ako to otkrijete slučajno, a ne da vam se direktno kaže.

Objavljeno:

Vreme oko Dana zaljubljenih obično je posebno bitno za parove i svi traže načine kako bi razveselili i nekako nagradili svoje partnere za njihovu ljubav. To nikako nije vreme kada očekuju dobiti 'nož u leđa'.

Nikad nije lako saznati da vas partner ili supružnik vara, ali može biti još pogubnije ako to otkrijete slučajno, a ne da vam se direktno kaže. Upravo to se dogodilo jednoj ženi iz SAD-a, koja je kontaktirala poslastičarnicu nakon što je otkrila da im je muž poslao novac neposredno pre Dana zaljubljenih prošlog meseca.

Priču je na internetu podelio drugi pekar na svom TikTok nalogu nakon što mu je sve ispričao anonimni vlasnik poslastičarnice koji se našao usred ove burne situacije.

U videu je objašnjeno da je žena videla PayPal transakciju koju nije prepoznala pa je kontaktirala poslastičarnicu kako bi saznala o čemu se radi - ali su tamo pogrešno pretpostavili da je to poklon za praznik namenjen njoj.

Poruka na videu - koju je objavio @wanderlustsweets - od žene je glasila: 'Pronašla sam vaše ime na PayPalu i volela bih saznati zašto vam moj muž šalje novac.'

- Nadam se da ne kvarim iznenađenje, ali imam poslastičarnicu i prodajem poklon kutije za Dan zaljubljenih - odgovorio je vlasnik poslastičarnice.

Žena je tada rekla da se osećala 'blesavo' jer je sumnjala u svog muža i priznala da je 'pretpostavila najgore' kad je videla čudnu transakciju na računu. Ali kad je došao Dan zaljubljenih, a ona nije dobila poklon kutiju, žena je ponovno postala sumnjičava, pa je ponovo kontaktirala poslastičarnicu da potvrdi za koga je narudžba.

- Za Dan zaljubljenih sam dobila samo cveće i bila sam znatiželjna kuda je otišla narudžba mog muža - rekla je.

- Kupio je set čokoladica sa seksi porukama na kojima je pisalo ime Ashley - odgovorio je vlasnik piše Mirror.

- To je moja najbolja prijateljica - uzviknula je šokirana žena.

Nakon toga je rekla mužu da zna za njegovu prevaru, koji je nakon toga odlučio otići u poslastičarnicu i zahtevao da njegovoj supruzi kažu 'da je to bila greška' - jer je tvrdio da je u pitanju 'kršenje ugovora' to što su njegovoj ženi rekli za narudžbu.

Komentatori TikTok videa, koji ima preko 1,4 miliona pregleda, bili su čvrsto na strani žene, a mnogi od njih su izjavili da ako je videla transakciju na zajedničkom računu, da onda ima pravo znati kako je potrošen njen novac.

- Nema poverljivosti između poslastičara i njegovih klijenata, pa nisu oni doktori - napisao je jedan komentator.

- Oni su u braku i narudžba je morala biti plaćena sa zajedničkog računa, tako da ona ima pravo znati kako je njen novac potrošen - napisao je drugi komentator.

- Ipak je prekršio njihov bračni ugovor - našalio se treći.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.