ZAVRŠILA U HITNOJ JER JU JE BILO SRAMOTA DA URADI OVU STVAR DEČKU: A onda je usledilo žestoko kajanje (VIDEO)
Viviane de Queroz Pereira, Foto: Printscreen/Instagram

ŠOK

ZAVRŠILA U HITNOJ JER JU JE BILO SRAMOTA DA URADI OVU STVAR DEČKU: A onda je usledilo žestoko kajanje (VIDEO)

Dobitnica MTV-jevih nagrada Viviane de Queroz Pereira rekla je da više nikada neće zadržavati plinove pred dečkom nakon što je završila u bolnici s jakim bolovima u stomaku

Objavljeno: 14:46h

Brazilska pevačica Viviane de Queroz Pereira završila je u bolnici na lečenju jer joj je bilo neugodno pustiti vetar pred dečkom. Obožavaocima se putem TikToka javila iz bolnice, piše Daily Star.

"Probudila sam se u 5,30 s jakim bolovima u stomaku i završila u bolnici. Ali to je to, ekipa. Sada sam dobro. Samo nakupina zarobljenih prdeža", objasnila je Viviane koja nastupa pod umjetničkim imenom Pocah.

Glazbenica, koja je svoju karijeru započela 2012. godine kao MC Pocahontas, od sada podstiče svoje obožavaoce da slobodno puštaju vetrove.

"Devojke, nemojte se sramiti prdnuti pred svojim dečkom. On nije spavao jer mi nije bilo dobro. Zajedno smo došli u bolnicu, a dijagnoza je bila - "zarobljeni prdeži". Od sada ću puštati vetrove bez nelagode", rekla je Viviane koja je prvobitno ignorisala bolove u stomaku zbog saveta na TikToku.

@pocah NUNCA MAIS FAÇO ISSOOOOOOO!!!! QUASE MORR1! Lili cantou filho #FY ♬ original sound - kooze

Prema lekarima, zadržavanje plinova može biti opasno. Lekar Dr. Faraz objasnio je na TikToku da prosečna osoba ispušta vetrove 20 puta na dan.

"Ne zadržavajte svoje prdeže. Plin se prirodno stvara u vašem želucu kao otpadni produkt probave. Pomeša se sa vazduhom koji gutaš dok jedeš i piješ", rekao je.

Objasnio je da zadržavanje prdeža može dovesti do žgaravice i nadutosti, a upozorio je da bi plin mogao izaći na drugi način.

"Ako plinu ne dopuštate da izađe, telo ga može reapsorbovati, tako da vam se deo vraća na usta. Zamislite da podrigujete, a ono smrdi na prdeže", zaključio je lekar.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.