ZBOG PUTINA SE POTPUNO IZBEZUMIO, KAMERA SVE SNIMILA: Amerikanac krenuo da divlja ZBOG PREDSEDNIKA RUSIJE! (VIDEO)
Amerikanac, Foto: Print Screen Youtube

užas

ZBOG PUTINA SE POTPUNO IZBEZUMIO, KAMERA SVE SNIMILA: Amerikanac krenuo da divlja ZBOG PREDSEDNIKA RUSIJE! (VIDEO)

Vozač je dobio kaznu za prekoračenje brzine i još jednu za nezaustavljanje ispred znaka “stop”

Objavljeno: 09:42h

Amerikanac koji je zaustavljen zbog prebrze vožnje rekao je policajcima da je za to kriv ruski predsednik Vladimir Putin, prenosi Njujork post pisanje lokalnih medija. Neidentifikovanog vozača zaustavio je zamenik šerifa okruga Flagler 24. februara jer je išao brzinom od 80 kilometara na sat u zoni gde je dozvoljeno 50.

Policija je objavila i snimak zaustavljanja na kojem se vidi da je čovek je u početku davao razne izgovore za prebrzu vožnju. Rekao je policajcu da se mučio da izbaci automobil iz “sportskog” režima. Tvrdio je da je upravo dobio auto…

– Video sam te kako si prošao na znak stop, skrenuo levo, a onda dao gas – rekao mu je policajac.

Čovek je tada rekao da je video kako dolazi još jedan automobil i da je pokušavao da izađe pre njega. Onda je konačno otkrio “pravi razlog” zbog kog je načinio prekršaj.

– Da vam kažem istinu, upravo sam saznao da Putin govori da će pokrenuti termonuklearni rat protiv sveta i pokušavao sam da se vratim kući da saznam šta se dešava. Izbezumljen sam – rekao je vozač kada mu je ponestalo izgovora.

Incident se dogodio na dan kada je počela ruska ofanziva na Ukrajinu i kada je Putin upozorio druge zemlje da će svaki pokušaj mešanja dovesti do „posledica koje nikada nisu videli“.

Vozač je dobio kaznu za prekoračenje brzine i još jednu za nezaustavljanje ispred znaka “stop”.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.